Kriminella gäng misstänks ha anlagt allvarliga bränder i Grekland

juli 25, 2018 by
Filed under: DIVERSE, KATASTROFER 

Grekiska myndigheter misstänker att s.k.kriminella* gäng har tänt på för att kunna plundra hus som har evakuerats. I Mati 4 mil utanför Aten har 74 människor dött och 187 skadats och man befarar att siffran kan stiga. Kraftiga vindar och hög temperatur uppemot 40 grader, har försvårat räddningsarbetet. >>>

Svensk som var med i branden skriver till Aftonbladet att en person från kustbevakningen i Grekland sade att bränderna var anlagda ”… när kustbevakningen hämtade oss sa en uniformerad man att han tror att det är en eller fler anlagda bränder…” >>>

*”kriminella gäng” är ofta en omskrivning av invandrare som begår brott i gäng.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!