Sammanfattning av Donald Trumps resa som tillträdande President

januari 13, 2017 by
Filed under: DIVERSE 

Skogså Tankesmedjas klara och lättfattliga sammanfattning vad som har hänt mellan nu och dagarna efter valutgången. Brage skriver:

Trump har överlevt – det är bara en vecka kvar

Text: Brage Norin

”THE SECOND CIVIL WAR” I USA ÄR IGÅNG. DET INLEDDES MED ETT POLITISKT ANFALL.
Den sionistiska krigsfalangen bland de ”neokonservativa” politikerna i USA har inlett det andra amerikanska inbördeskriget. De accepterar inte Trumps val till amerikansk president. Hör och häpna – landets säkerhetstjänst CIA går i spetsen!

Aldrig har något liknande inträffat i USA:s historia. Landets nyvalda president attackeras av landets säkerhetstjänst.
TRUMP vann en jordskredsseger 304 elektorsröster mot Hillarys 225 (allt går ut på att vinna elektorsröster – så har det alltid varit).

TRUMPS SEGER UTLÖSTE EN ENORM CHOCK I USA OCH I HELA DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN.
Saudiarabien hade satsat enorma kapital på Hillarys presidentvalskampanj – flera hundra miljoner dollar. Israel blev paralyserat. Netanyahu blev så omskakad att han förbjöd alla direktkontakter med Trump om inte han själv – eller den israeliska ambassaden – godkände det i förväg. Beslutet gällde hela Knesset – inte bara ledamöterna i regeringen.

DÅ INLEDDES OMRÄKNINGEN AV RÖSTER – I TRE DELSTATER DÄR TRUMP VANN KNAPPT.

En omräkning av rösterna i delstaten Wisconsin resulterade i att Trumps seger blev ännu större än vad som redovisats som slutresultat. I två andra delstater avbröts omräkningen efter beslut av domare. Då hade redan fusk med flera röstapparater konstaterats. I en apparat fanns bara 50 röstsedlar på Hillary men maskinen redovisade 300 röster. Liknande fel rapporterades från flera håll. Det var i det läget som omräkningen avbröts. Trump var naturligtvis mycket nöjd.

SEDAN UTBRÖT ENORMA DEMONSTRATIONER MOT VALRESULTATET I NÄSTAN HELA USA.
Trots den övertygande segern organiserades demonstrationer överallt i USA:s storstäder. Snart förstod alla amerikaner att demonstranterna var betalda. De åkte från stad till stad i långa busskolonner med sina välgjorda skyltar överallt i hela USA. När folk började reagera med stora irritationer upphörde plötsligt de ”spontana” demonstrationerna. Folk blev urförbannade på Hillary-klanens välorganiserade kravaller.

DÄREFTER – EN ENORM HOTKAMPANJ MOT TRUMPS ELEKTORER.
Massor av oberoende media visade vilka berg av brev som anlände till ett antal utvalda TRUMP-elektorer. Hoten haglade i brev efter brev. I flera brev hotades även barnen. Det som skrevs var naturligtvis åtalbart – men de som hotade undertecknade aldrig med namn. Det var inte alla Trumps elektorer som utsattes – bara en mindre andel noga utvalda personer. Att organisera en så omfattande hotkampanj mot valda elektorer är naturligtvis ett direkt hot mot demokratin. Lika förbannat teg massmedia som en mur.

HUR REAGERADE ELEKTORERNA?
Fem hoppade av från Clinton – med livet som insats. Ytterligare tre vägrade att rösta på Clinton. Två blev utbytta – som röstade på partiets kandidat Hillary medan den tredje röstade om. Då lade han rösten på Hillary (han proteströstade först på en annan). Detta var en enorm chock för Hillary. Ett nytt amerikanskt rekord sattes. Aldrig någonsin hade något liknande inträffat. (Trump förlorade två elektorsröster. En republikansk elektor hade i förväg meddelat att han vägrade rösta på Trump. Den andra röstade på en indianledare).

TROR NI HILLARYKLANEN HADE FÅTT NOG?
NEJ – nu ändrades taktiken. Hillarys egna formulerade mejl hade läckt ut på något sätt. Vad Hillary skrivit i hennes mejl berättade Trump inför enorma folkförsamlingar i hela USA. Folk blev chockade. Den lömska förljugna korrupta Hillarys egna ord blev offentliga. Detta resulterade i en katastrof för Hillary-klanen. Hillary väckte folkets hat. ”Crooked Hillary” kommer att gå till historien. Ingen psykiater i världen kommer någonsin att kunna förklara en så korrupt människas psyke.

NYA MISSTANKAR – DET MÅSTE VARA PUTIN.
Han har hackat Hillarys mejl. Men bevisen existerade inte. Normalt läcker information ut genom interna visselblåsare som känner sig tvingade att offentliggöra sanningen. Naturligtvis finns även ”hackad” information som läcker ut – man bryter sig in i dataservrar med hjälp av speciell programvara. Men att bevisa att Ryssland låg bakom var helt omöjligt. Wikileaks som släppte uppgifterna förnekade kategoriskt att de hade hackat informationen. Detta skulle vara ett allvarligt brott. Wikileaks hävdade även – gång på gång – att de inte fått uppgifterna från ryskt håll.

SEDAN PLANERADE PUTIN ATT ATTACKERA ELNÄTET I USA.
Någon galning hade hittat ett datachip – som visade sig kunna köpes överallt på databutiker i USA. Efter några dagar upphörde de sjuka anklagelserna mot Ryssland i pressen. USA:s elnät var inte i ryssarnas händer. Ännu ett stormfiasko för Hillaryklanen. Det fanns bara en sista chans att komma åt Trump.

”NYA BEVIS FÖR RYSK HACKNING”
– naturligtvis helt utan några som helst bevis. Tusentals artiklar om Putins styrning av valet dominerade hela den förljugna världens press i dagar. Aftonbladet var bestört. Putin avlyssnar oss – överallt samma budskap.

TRUMPS PRESSKONFERENS.
Han visste att han var segrare. Han lyste under hela sin presskonferens. Trump ångade på i sin vanliga stil i triumf. USA:s mest förljugna journalist på CNN blev avsnäst av Trump vid utfrågningen efter Trumps segertal. Andra journalister fick sina frågor vänligt besvarade. Flera frågade om anklagelserna om Rysslands inblandning i mejlskandalen.

DÅ PLÖTSLIGT SLÄPPTE TRUMP EN BOMB.
Det är fullt möjligt att Ryssland låg bakom – vad vet jag. Men i så fall var det bra – sanningen kom ju ut. Han öppnade lite för möjligheten att Ryssland var inblandat.

Trump har massor av gånger sagt att han fått uppgifterna från Wikileaks. ”Fråga dom i stället för mig”. ”Jag ljuger aldrig folk upp i ansiketet”. ”Jag talar alltid sanning”. Ungefär så brukar han formulera sig om denna fråga i sina Twittermeddelanden.

MASSMEDIA FICK TRÖST – SAMMA RUBRIK ÖVERALLT.
”Trump medger att Ryssland var inblandat” stod det i hela den sjuka världen. Några tidningar formulerar sig försiktigare – ”att Ryssland möjligen var inblandat”. Men varför svarade Trump som han gjorde?

Jag lyssnade nyss till en intervju med Paul Craig Roberts där han besvarade frågan om varför Trump svarade som han gjorde. Roberts kunde bara gissa. Han trodde att Trump ville vara lite snäll med sina motståndare. Han strök dom lite medhårs. Det kunde han kosta på sig. Dessutom är detta beteende så typiskt för Trump. När han anklagades för att klappa en kvinna på baken – svarade han med att se glad ut. Såg ni inte hur snygg hon var? Detta är Trumps stil.

LÄGET ÄR LUGNT.
Valet av den förre borgmästare Guilliani från New York är Trumps senaste triumf. Utfrågningen av finanselitens ”T-rex” – Rex Tillerson blev också en succé. Även vid denna utfrågning var man tvungen att kasta ut demonstranter. Störningen väckte stor irritation Tillerson blir ny utrikesminister.

EN VECKA KVAR.
Det är tur att du har en egen privat livvaktsstyrka. USA:s presidentgarde är helt i CIA:s händer. Så har det alltid varit. Det var personer i denna krets som blev JFK död. Att bli president i Mordors rike är omöjligt om du är aningslös.

DU HAR TILLDELATS EN TUNG UPPGIFT.
Sionisternas politik att infiltrera och splittra, att söndra och härska, att bilda allianser, att starta krig, att organisera inbördeskrig, att planera militärkupper, att bygga legoarméer, att muta sig fram ekonomiskt, att försöka korrumpera hela världen. Mordors imperium – den ”fria världen” – samverkar i de amerikanska massmord som pågått i årtionden runt hela vår jord. Det är dessa onda krafter du ska besegra. Må kraften vara med dig Trump.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!