Obama utvisar diplomater Putin sitter still i båten

december 30, 2016 by
Filed under: VÄRLDEN 

putinobamaTrots Obamas barnsliga tilltag att utvisa 35 ryska diplomater p g a ej bekräftad misstanke att Ryssland har utsatt USA för ”hackerattacker”, kommer President Putin INTE svara med samma mynt. Istället för att utvisa diplomaterna bjuder han dem och deras familjer på nyårsfest.

Putin ser inte tilltaget som något alarmerande, utan mer som en provokation från en tandlös president som i alla fall är borta om tre veckor, för att istället ersättas av Donald Trump.

The Russian president has rejected a suggestion of the foreign ministry to expel 35 American diplomats in response to a similar move by the US. He said Obama’s act was designed to provoke a reaction, but Russia would not take the bait…>>>

USA kommer enligt The New York Times att släppa tekniska bevis som visar sam-band mellan hackerattacken och datorer som tillhör rysk underrättelsetjänst. >>>  

Barack Obama och de Clintontrogna fortsätter att attackera Ryssland, men vi får se om USA kan komma fram med några bevis om dessa hackerattacker som alltså skulle ha skett under skälva valet, eller om det mest bara är skitsnack som vanligt.

President Putin får godkänt av Donald Trump som skriver på twitter: Great move on delay (by V. Putin) – I always knew he was very smart! >>>

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!