Idiostiska politiker röstar ja för att förstöra svensk offentlighetsprincip

november 22, 2013 by
Filed under: TERRORISM, YTTRANDEFRIHETEN 

Alla partier utom V och MP röstade för att svenska myndigheter nu kan hemlighetsstämpla sitt samarbete med utländska myndigheter och företag. Fritt fram för ruffel och båg och att i hemlighet planera farliga kampanjer typ massvaccination eller i lönndom införa GMO till svenska folket.

Våra myndigheter arbetar mot folket. De använder våra pengar till att kontrollera, avlyssna och och hålla kriminella aktiviteter hemliga för oss. För varför ska det annars hemlighetsstämplas? Detta handlar inte om rikets säkerhet, som det så vackert heter, utan det här handlar om att hemlighetsstämpla det svenska och utländska myndigheter kokar ihop mot folket, i samarbete med stora företag.

Sverige demokraterna SD, har nu bekänt färg och visat sitt fula tryne genom att också rösta ja till denna galenskap.

Comments

One Comment on Idiostiska politiker röstar ja för att förstöra svensk offentlighetsprincip

  1. Conny Lundberg on lör, 23rd Nov 2013 09:12
  2. Detta är resultatet av allt det arbete som alla medvetna människor lagt ned för att informera och protestera mot det rådande samhällsklimatet. Det biter rejält och etablissemanget börjar bli oroligt och måste kämpa för att behålla sin maktposition.

    Det är alltså dags för oss, som fortfarande har ögon att se med och sinne att tänka med, att lägga i en högre växel och visa att vi inte går med på att förvandlas till en fascistisk lydstat till makteliten och storföretagen!

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!