Sjuksköterska – Dubbelt så många sjuka pga Chemtrails

juni 5, 2013 by
Filed under: CHEMTRAILS 

Jag fick ett mail från en pensionerad sjuksköterska som berättar att numera får allt fler unge människor lunginflammation än tidigare och förkylningar som brukar gå över på max 7 dagar tar flera veckor att läka ut. Försäkringskassan i Halland meddelade att under februari månad var antalet sjukskrivna dubbelt så många jämfört med februari förra året. 

Sjuksköterskan gör en direkt koppling mellan en allt sjukare befolkning och det senaste årets myckna sprejande av  Chemtrails.

Här under mailet:

 

Hej!

Jag bor i Ullared i Hallands inland och iakttar ofta chemtrailas. De har varit mycket frekventa det senaste året. De är oftast centrerade mot kusten men de förekommer även häröver. Idag for jag till Falkenberg, c:a 4 mil härifrån och såg den största frekvensen av chemtrails jag någonsin skådat. Himlen var full, det kom ständigt nya och rutmönstret var enormt. Tyvärr hade jag ingen kamera.

Försäkringskassan här i Halland meddelade i februari månad att antalet sjuka i år var dubbelt så stor som samma månad förra året. Det stämmer väl med chemtrailsen. Numera är många människor förkylda i många veckor. Normalt går en förkylning om på 5-7 dagar. Frekvensen lunginflammation har ökat betydligt och drabbar numera även unga människor, det händer tom att de läggs in på sjukhus. Normalt är pneumoni, lunginflammation, den äldre människans sjukdom.

Jag är själv sjuksköterska, numera lyckligen pensionerad. Det är mycket som inte längre stämmer med vad jag lärt och upplevt i min profession.
Dagens chemtrails upplevde jag som mycket obehagliga och hotande.

 

Tack för Ditt mail! Skicka gärna in fler om du vill som beskriver hur det är där du bor. Chemtrails måste vi dels få en förklaring till varför de finns och och dels måste de snarast sluta spraya. Jag håller med, det känns mycket obehagligt och hotande. Sedan jag själv insåg våren 2011 att de sprayade oss som om vi vore ohyra har mitt liv känts mer meningslöst på något sätt, för vad finns kvar om även naturen förstörs? Jo det finns en sak som de aldrig kan ta ifrån oss och det är det här: >>>

 

Comments

2 Comments on Sjuksköterska – Dubbelt så många sjuka pga Chemtrails

  1. Ivan Björn on lör, 22nd Jun 2013 11:00
  2. Mina funderingar om varför de sprayar på oss på följande länk: http://ivansbj.blogspot.se/2013/05/normal-0-21-false-false-false-sv-ja-x.html

  3. Hopp1 on tor, 24th Okt 2013 01:33
  4. Sprid Orgonit! Tillverka själva eller köp från någon tillverkare. Transformera skadlig EMF till positiv orgonenergi , på så sätt hjälper även de skadliga mobilmasterna till att sprida god energi och (till viss del) neutralisera chemtrails. Var påhittig när du gömmer orgoniten. S.k. ”towerbusters” är utmärkta att gömma på olika ställen, främst omkring mobilmaster (på hustak osv) och andra master som sänder ut skadlig energi. Om du har möjlighet att ha en ”chembuster” på något lämpligt ställe, tveka inte att skaffa en sådan.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!