Peter Storms tänkvärda inlägg på facebook

mars 27, 2013 by
Filed under: DIVERSE 

Peter-StormPeter Storm, en av grundaren av partiet De fria avled den 25 mars 2013. Den 23 mars skrev han ett kritiskt inlägg på facebook där han kritiserade Aftonbladets artikel ”Iran hotar med att förinta Israel”.

Peter skrev att Iran uttalande”fälldes EFTER både USA och Israel hade hotat landet med en invasion stöd av atomvapen och kemiska vapen” och menade att det borde vara kriminellt för media att skriva så.

Enligt uppgift dog Peter Storm av en virus-infektion. Vi är många som saknar honom och hans kunniga inlägg på facebooksidan, vaken.se. Det är svårt att förstå att han dog, och jag undrar vad hände egentligen?

Här nedan inlägg Peter Storm skrev på facebook den 23 mars:

Här är ett typexempel på hur media förvränger nyheterna;

USA och Israel hotar att gå in i Iran och Obama sägar att ”alla medel kommer att användas” vilket då inkluderar kärnvapen, kemiska vapen med mera. Israel säger ”Idag har vi både rätten och kapaciten att försvara oss”!

EFTER dessa utspel från USA och Israel svarar Iran med att säga; ”Då och då hotar ledare från den sionistiska regimen med att inleda en militär invasion. De ska veta att om de gör minsta misstaget så kommer den Islamiska republiken att jämna Tel Aviv och Haifa med marken”

1. Iran har aldrig hotat att utplåna Israel ”bara” Tel Aviv och Haifa

2. Uttalandet fälldes EFTER både USA och Israel hade hotat landet med en invasion stöd av atomvapen och kemiska vapen.

Alltså, USA och Israel hotar Iran. De Blindas Tidning vrider det till att Iran hotar Israel. Så här förvanskar AB nyheterna för att passa Reinfeldts agenda som går ut på att stödja USA till varje pris. Reinfeldt hoppas antagligen få blanda in Sverige också på ett hörn, samma som man gjorde i kriget mot Libyen. Låt er inte luras!

En mera rättvisande rubrik hade varit;
USA och Israel hotar invadera Iran utan vettiga skäl.

På detta sätt är media skyldiga till att snedvrida folkets åsikter och inställning till ett krig. Den genomsnittslige läsaren läser ju på sin höjd rubriken. När sedan kriget kommer så tror de flesta att det är för att Iran hotat Israel!

Så här sjukt jobbar västmedia. Det borde vara kriminellt att sprida sådan smörja. Misstaget de gjorde i den här artikeln var att de lämnade för mycket information i texten så det gick snabbt att se hur de förvridit sanningen.

Lägg även märke till hur de använder bilderna. En iransk test av en långdistansrobot i Persiska viken. Alla militärer testar sina vapen. På andra sidan visas ”fredliga” badande israeler på en strand i Tel Aviv. Fotomontaget ska ge intrycket av att de badande beskjuts av Iran! Ett sätt att få folket att hata Iran och stödja det kommande kriget.

Så här hanteras nästan alla nyheter av västmedia. Därför måste man gå utanför den sfären om man vill ha sanningen.

Text: Peter Storm

Comments

One Comment on Peter Storms tänkvärda inlägg på facebook

  1. Axel West on lör, 24th Jun 2017 05:36
  2. I don’t believe for a second that Peter Storm died a ”normal” death! Just look what has happened to people like him around the planet! The evil banksters in The City Of London, a sovereign state in the middle of the city of London, control 98% of the politicians in the British Parliament and Washington DC and most of the currencies of this planet. Their plot is to enslave every man, woman and child on this planet, and when President John F. Kennedy said ”that before I leave this high and noble office I intend to expose this plot,” he got killed 7 days later on November 22, 1963. History has now proved that two later US presidents were involved in that plot: Lyndon B. Johnson and George H. W. Bush! Reality is worse than fiction, folks!

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!