Kan vara bluff att Fukushima brinner, men varför skapa konstigt rykte?

oktober 23, 2012 by
Filed under: FALSE FLAG, FARLIG STRÅLNING 

Senaste dagarna har det cirkulerat ett rykte att det brinner på Fukushima. Ett inlägg ”Red alert: Fukushima…” citerar en forskare vid namn Michael Eckstein som påstås bo 50 miles (obs ej mil) från Fukushima i Japan.

Han påstås ha sagt att det inträffat explosioner vid pool två och fyra under de senaste dagarna och strålningen har ökat enormt. Vidare påstås att det råder masspanik och folk försöker fly.

Ingenting har synts på twitter eller andra media har rapporterat om detta, vilket tyder på att av någon anledning har ett rykte uppstått. Varför är svårt att säga.

Om detta bara var ett rykte ska vi vara tacksamma, men samtidigt om det har av någon anledning uppstått ett rykte som via alternativmedia kablas runt hela världen av denna allvarliga kaliber, uppstår en allvarligt fråga. – Varifrån kommer detta och varför skapar man ett rykte av en sådan allvarlig händelse? Läs mer: Infowars.com

Samtidigt kan man också undra om det kanske ändå har hänt någonting, som döljs för övriga världen. Någonting ytterligare alltså, än vad vi hittills har fått veta.

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!