Atlantis staden som försvann för mer än 10 000 år sedan – hittad

oktober 4, 2012 by
Filed under: HISTORIA 

Forskare har hittat ruiner under havets bottnen utanför Kuba, som man tror kan vara Atlantis.

Bland annat finns pyramider och magnifika sfinxer och stenar som är placerade liknande Stonehenge och ett skriftspråk ingraverat på stenarna. Läs mer

Comments

One Comment on Atlantis staden som försvann för mer än 10 000 år sedan – hittad

  1. JR on lör, 6th Okt 2012 08:05
  2. Mycket pekar på att vattnet steg i relation till dåvarande land med cirka 100 meter. Om detta sker med jämna mellanrum, 12000 år så är det dags igen. Priset på husbåtar lär stiga och havsnära tomtmark sjunka. Detta kan tydligen ske på bara några decennier. Anonymous I dive off of Venice Florida and we come up with tons of mega-fauna bones,mammoth,giant sloth,dire wolf, ect.There was most certainly a flood.How long it took to get to present levels is the controversial question.Google Little Salt springs for evidence of man living below present water table. http://www.youtube.com/watch?v=G8wTVHAImUc

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!