Chemtrails och vaccination

augusti 27, 2012 by
Filed under: HÄLSA 

Först ska lungorna prepareras av chemtrails så lungcellerna lättare infekteras av dödligt H1N1. Sedan släpps H1N1 ut i befolkningen via vanlig säsongsinfuensavaccin.

Ruggig läsning hittad på facebook där en person som säger sig vara vetenskapsman har kommit fram till vissa saker. Han skriver följande:

Om du ännu inte har förstått ”the airborne conditioning-agent release programmet” som genomförs av regeringen, (chemtrails). Ska jag ge er några tips, men först litet information om mig själv.

Jag är en pensionerad statlig vetenskapsman med en avancerad examen i ett av de hälsorelaterade ämnena. Jag använder inte mitt riktiga namn av rädsla för repressalier, antingen mot mig eller mot medlemmar av min familj. Jag försöker alltid att dirigera mina e-postmeddelanden så att de ser ut att komma från en annan källa, vanligtvis från någonstans inom regeringen. Ibland använder jag internet-bibliotek – allt för att dölja min sanna identitet och förvirra dem som inte vill att informationen som jag förmedlar ska komma till allmänhetens kännedom.

Jag har en liten krets av vänner som är, eller var, i viktiga positioner inom våra militära och flera myndigheter. Dessa är inte toppnivå personal, men mitten till övre mid-level människor, forskare och analytiker, som är i positioner där de kan se dag-till-dag aktiviteter vad som händer, som ansvarar för genomförandet av detaljerna, men som aldrig riktigt förstått hela systemet bakom.

Alla mina kontakter har kunnat förse mig med en del av pusslet, men separat, ingen förstår hela historien. Jag ska berätta vad jag har pusslas ihop hittills. Men jag måste erkänna att denna information skrämmer mig, eftersom det inte finns någon instans som jag kan gå med den. Vad ska jag göra – skriva till min kongressledamot? Jag tror det skulle bli att underteckna min egen dödsdom.

Hela chemtrail-frågan är relaterad till planen för minskning av världens befolkning, till omkring 450 till 500 miljoner – och börjar med det amerikanska folket.

Varför?

Människorna i USA är de enda som har den ringaste chans att stoppa detta – om de visste.  Det är därför USA måste vara först ut. Du måste förstå att världseliten eftertraktar USA för dess geografiska mångfald – och de skulle älska att återställa detta land till sitt ursprungliga tillstånd som det var innan Columbus ställde sin fot här, men naturligtvis utan indianer den här gången.

Du kanske redan har hört hur flera nationalparker har utsetts till världens biosfärer – det är planen för hela Nordamerika, en gigantisk naturpark och lekplats som kommer sakna irriterande människor (som är vi).

Och människorna som utför besprutningen, likväl resten som också deltar i planen, luras att tro de kommer bli skonade , att de kommer få rätt att leva och stanna kvar på denna kontinent som administratörer och vaktmästare av detta stora naturreservat. Jag förstår att omkring 150 till 200.000 personer beräknas behövs för underhåll. Men det är sannolikt dessa människor inte kommer att vara amerikaner. De ansvariga vill inte riskera revolt, så arbetarna  kommer  troligen föras in från Europa och Asien.

Det finns rykten florerande på internet att chemtrails är en del av någon form av hemlig program regeringen gör för att skydda USA från framtida biologiska attacker. Ingenting kunde vara längre från sanningen. Planen är att sensibilisera, att göra den amerikanska befolkningen mottaglig att utplånas av influensa A. Under de senaste åren har människor uppmuntras att ta influensavaccin för att skydda sig mot de i allmänhet icke-dödliga virusstammar som cirkulerar runt befolkningen under influensasäsongen.

Varje år den amerikanska regeringen har gissat vilka stammar som var mest troliga att sprida sig. De verkar alltid gissa rätt – eller hur? Denna influensa säsong, regeringen skyddat personer med  vaccin som inkluderade A/Beijing/262/95-like (H1N1) och A/Sydney/5/97-like (H3N2). Det innehöll också B/Beijing/184/93-like hemagglutinin antigener. För de som inte kan virologi, H och N avser proteiner på utsidan av viruset, hemagglutinin och neuraminidas, som är ansvariga för viruset fästa till, och därefter invaderar, en värdcell.

Allmänheten har hittills varit nöjda med framgången av vaccinerna som erbjudits. Men detta kommer att förändras i framtiden.

Forskare vid US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases (eller USAMRIID) vid Fort Detrick i Frederick MD har rekonstruerat och modifierat H1N1 spanska influensavirus, vilket gör det mycket mer dödligt när det var ansvarig för 1918-1919 influensapandemi som dödade över 20 miljoner över hela världen och över 500.000 här i USA. Förstå att det kunde ha dödat många fler, men då kunde man inte hoppa på en jet och resa från New York till LA i fem timmar. Nu kommer vår möjlighet att resa öka spridningen och kommer att bli vår undergång.

Influensavacciner innehåller avdödat virus och skyddar kroppen väl mot denna speciella stam, men fungerar dåligt mot andra stammar som inte ingår i ympningen. Vid någon tidpunkt kommer vaccinet inkludera en mer dödlig modifikation av 1918 H1N1 i levande form.

De flesta människor som får detta vaccin (med levande H1N1) kommer helt enkelt för att få sin årliga influensa spruta, och vaccinet kommer fortfarande innehålla inaktiverade versionen av mer godartad form av H1N1 (som ingick i årets vaccin). Närvaron av den mildare stammen i vaccinet kommer att sakta ner utvecklingen av den mer dödliga H1N1 stammen, så folk kommer blir sjuka långsammare – men de kommer ändå att dö. Det kommer bara ta några veckor längre.

Under tiden, kommer de att vara bärare av den dödliga formen av viruset, som sprids till andra de kommer i kontakt med. Och när folk hör att andra dör av influensa, kommer de ställa sig i kön för att få sin egen vaccination. Och hela befolkningen kommer att vara mer mottaglig för infektionen eftersom deras lungor har blivit förbehandlade.

Om du kommer ihåg tillbaka till 1968 och ’69, Hong Kong influensan, som var influensa A typ H3N2, dödat över 30.000 människor i USA ensam. Det var en slumpartad lärande händelse för några eftersom det lärde dem att influensan fortfarande kan tänkas användas till att utplåna en population. Men samtidigt uppdagades behovet av att göra de resistena i befolkningen mer mottagliga. Därför utvecklades vaccinprogrammet och flygbesprutningen för att göra folket mer mottagligt. Syftet med kemikalier i chemtrails är att hjälpa viruset att lättare penetrera lungcellerna och skapa infektion.

Men hur de få individer som inte ge efter för influensa? Sannolikt kommer några överleva – fickor av befolkningen som antingen inte uppnås eller på något sätt (och detta är mindre troligt) är resistenta mot den dödliga H1N1-stammen. På denna punkt måste du också komma ihåg att våra militära personal har immuniserats mot en mängd patogener, inklusive mjältbrand bacill.

För de geografiskt isolerade områden där influensa inte gör sitt jobb, det är en ganska enkel sak att fastställa mjältbrandssporer och sedan skicka in det som är kvar av militären för att ta hand om någon fortfarande andas. Mjältbrand sprutning kommer förmodligen under sken av en influensa skydd för att rädda de som fortfarande lever efter epidemin. Och militären, efter att ha utsatts för civila med influensa, kommer ivrigt väntar egna influensa sprutor. Jag vill understryka att detta är en sista utväg scenario. De iscensättandet planen kommer inte vill använda mjältbrand förrän alla andra möjligheter är uttömda – detta på grund av den långsiktiga lönsamheten för mjältbrandssporer. Att sprida dem över landsbygden skulle innebära att området skulle vara farligt för användning av människor, åtminstone de vaccinerade inte mot bakterierna.

Och tänk om det här för ett ögonblick. Varför tror du organ som Fish and Wildlife är så ivriga att återinföra vargar och andra arter i delar av landet som inte har sett dessa djur i generationer. Det är en del av planen för att återställa detta land till vad eliten föreställer som sin tidiga paradis-liknande tillstånd, med vilda djur fritt roaming de obebodda slätterna och skog. Visst, det kommer att ta lite tid att rensa upp platsen och att kanske förstöra en massa små städer som annars skulle kunna betraktas som en tragik för landskapet. Men för den globala eliten blir det ett litet pris för oss att betala för deras njutning

 

http://www.facebook.com/groups/100209696789266/permalink/136593086484260/

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!