UFO dykare – Det är som om någon inte vill att vi ska vara där

juli 14, 2012 by
Filed under: DIVERSE 

Mysterier tätnar kring cirkeln på Östersjöns botten. Efter knappt fem dagar tvingas nu skattletarna Dennis Åsberg och Peter Lindberg återvända från området.

– Elektronik har oförklarligt gått sönder, det är som om något inte vill att vi ska vara där, säger Dennis Åsberg.

För en knapp vecka gav sig Dennis Åsberg och Peter Lindberg i väg för att för tredje gången dyka på det cirkelformade mystiska objektet på nästan 90 meters djup. Men nu har de tvingats avbryta expeditionen i förtid, sedan deras utrustning oförklarligt havererat.

– Vår sidskanner gick sönder, en sladd till roboten vi använder brann och elektronik i båten slutade fungera, säger Dennis Åsberg. Han har ingen förklaring till varför så mycket av utrustningen gått sönder. Och förra gången slutade satelittelefonen att fungera.

Meningen med expeditionen som nu blev avbruten var att ta prover och lista ut vad föremålet på bottnen är för någonting.

– Vi ville fastställa om det är ”man-made” men det kan vi inte. Vi är inte ett dugg klokare nu än tidigare, snarare tvärtom, säger Dennis Åsberg.

Trots motgångarna tänker de fortsätta sin efterforskning och ger sig iväg ut igen så fort de fått tag i ny utrustning.

Källa: Aftonbladet papper 14 juli 2012

Tillägg: UFO betyder oidentifierat flygande föremål. Och formationen på Östersjöns bottnen är än så länge ett oidentifierat föremål, dock ej i flygande skick.

 

Comments

2 Comments on UFO dykare – Det är som om någon inte vill att vi ska vara där

  1. christian on ons, 18th Jul 2012 01:11
  2. Aemon Caar on tor, 30th Aug 2012 02:06
  3. Det kan mycket väl röra sig om ett gammalt ryskt slagskepp, Novgorod. Skeppet var cirkulärt o 100 fot långt (30 m), dvs av samma längd som det dom nu hittat på botten.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Russian_monitor_Novgorod

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!