Är filmer på youtube som handlar om ättika och Chemtrails icke välkomna?

april 22, 2012 by
Filed under: CHEMTRAILS, DIVERSE 

”Minna” skriver i ett inlägg till Folkvet att de som nu lägger upp filmer på youtube som handlar om ättika löser Chemtrailsmoln, får sina konton stängda. Likaså den som skriver positiva kommentarer om detta riskerar att förlora sitt konto.

Det finns filmer på youtube som visar att ättika fungerar mot Chemtrails, men stämmer detta som Minna säger skulle det alltså ha funnits ännu flera som visar detta. Makteliten tillåter kanske en viss mängd filmer som visar en metod för att få bort chemtrails. Så länge det inte blir för många drunknar de i övriga filmer, men kanske det nu börjar bli för många klipp som visar att ättika dödar chemtrails, och då måste antalet begränsas.

Så här skriver Minna:

”Märkliga saker händer just nu. Folk som lägger upp filmer på youtube och visar där ättika löser upp chemtrails får sina konton stängda, likaså de som skriver positiva svarskommentarer om hur ångad ättika får chemtrails att upphöra får sina konton stängda ”bara sådär”… så fortsätt ånga ättika gott folk. Vi vill kunna vara ute, njuta av vädret och må bra. Ju fler som bidrar, ju bättre luft för oss alla!! Vi kan fixa det här tillsammans!!”
 
Och här en film som informerar om ättika mot Chemtrails
 

 

Comments

29 Comments on Är filmer på youtube som handlar om ättika och Chemtrails icke välkomna?

 1. Mido on tis, 24th Apr 2012 12:12
 2. Hi, hi, hi, hi, ho, ho, ho, ho, ha, ha, ha, ha, ha, he, he, he, he, ho, ho, ho, ho, ha, ha, ha, ha, ha, haaaaa!!!

 3. Anders T Jansson on tis, 24th Apr 2012 01:01
 4. Håller med för visst är det skrattretande. För om det stämmer det hon säger att de som lägger upp filmer på youtube som handlar om att ättika dödar chemtrails, kan få sina konton stängda, är det ett erkännande att ättika fungerar.

 5. Life Is Beautiful on tis, 24th Apr 2012 02:01
 6. Ha ha ha.. Det fungerar FANTASTISKT faktiskt. Man behöver inte ens ånga den, det räcker med att ha en eller flera burkar ståendes utomhus. När psykopaterna fattar att det inte är orgonit som förstör deras sjuka plan så blir de än mer rädda och förvirrade..underbart! Har haft besök av både helicopter och flygplan ”ovanför mig” och man kan riktigt känna deras oro och förtvivlan, deras egen ohanterbara soppa som är dömt att misslyckas. Dom blir minst lika skraja och skitnödiga när man lyckas gömma orgonit på lämpliga platser, något dom hatar värre än pesten..ha ha ha…

 7. Mido on ons, 25th Apr 2012 12:44
 8. Så flygplan av alla de slag flyger kors och tvärs och sprider tonvis med gifter som ligger kvar på himlen å så mycket längre än vanliga kondensstrimmor, men när någon tar fram lite ättika på nån bakgård några kilometer nedanför så blir himlen klar igen.

  SERIOUSLY?

  Jag upprepar: Hi, hi, hi, hi, ho, ho, ho, ho, ha, ha, ha, ha, ha, he, he, he, he, ho, ho, ho, ho, ha, ha, ha, ha, ha, haaaaa!!!

 9. Mido on ons, 25th Apr 2012 12:47
 10. Och detta: ”om det stämmer det hon säger”

  Just det. har någon kollat upp om det stämmer? Har någon intresse av att kolla upp? Eller känns det bättre att sprida absolut allt som kan spä på denna idiotiska skröna?

  men jag ska inte klaga, det är fantastisk komedi.

 11. Anders T Jansson on ons, 25th Apr 2012 03:56
 12. Jag ser att du Mido är helt verklighetsfrämmande. Du skrattar åt fel saker.

  Kolla själv om det stämmer det Minna skriver. Har du behov av det så gör det.

  Vi andra vet att ättika fungerar mot chemtrails. Det är det budskapet som är viktigt. Sedan kan idioter skratta bäst de vill.

 13. Mido on tor, 26th Apr 2012 08:56
 14. Yep. Squirta lite ättika utanför huset så blir himlen blå. Det är inget att skratta åt inte! Kör på ni, goda nyheter för ättiketillverkarna.

  Jag har inget behov av att kolla upp påståendet, jag avfärdar det redan från början för att det är så befängt. Om någon här hade kunnat backa upp det på minsta sätt hade det kanske varit värt att titta på en gång extra, men inte ens nio andra här bryr er om att kolla upp det innan ni sprider det vidare, alltså? Det visar ju på en viss nivå av seriositet (en låg sådan).

  Nä, jag tror jag fortsätter att skratta i stället. Himlen är full av gifter flera kilometer upp! Men de försviner m h a lite ättika! Ha ha ha ha ha ha ho ho ho ho ho ho hoooo! 😀

 15. Bob on tor, 26th Apr 2012 12:16
 16. Faktiskt bra komedi det här. Hoppas att det dröjer länge ännu innan ni blir inspärrade. Läser gärna lite mera tills dess 🙂

 17. FunRun on tor, 26th Apr 2012 02:53
 18. *LOL* Har sidan besök av små NWO – anhängare? Keep the vinegar going people !

 19. Mido on tor, 26th Apr 2012 03:16
 20. Närå, jag är ingen NWO-are, jag har bara inte fått min check från ättike-lobbyn än! 😀

 21. Anders T Jansson on tor, 26th Apr 2012 05:19
 22. Det är sådana som dig, som förnekar sanningen och som skrattar vid fel tillfällen som gör att vi snart kommer leva i en fascistisk stat, eller snarare att den snart visar sitt fula tryne.

  Genom att du gör dig lustig och är hånfull kommer du när den tiden kommer när det blir mycket uppenbart att vi har NWO här, få svårt att ändra dig.
  Du kommer få svårt att inse sanningen eftersom det kommer vara svårt att tänka om. Du håller nu på och skapar en tankeform som du när den dagen kommer ha svårt att se igenom och bryta ner. Dessutom kommer du att skämmas och det är en otäck känsla. Och för att slippa känna denna känsla kommer du förneka sanningen så länge som möjligt.

  Sluta uppför dig som en nyttig idiot och börja tänk istället och gör egna efterforskningar.

 23. Mido on fre, 27th Apr 2012 12:29
 24. Ja man känner igen konspirationsretoriken, där det förutsätts att alla som inte ”inser fakta” om ”verkligheten” bara inte har pluggat på tillräckligt – en retorik i princip identisk med den religiöst fundamentalistiska: du måste verkligen LÄSA Biblen för att inse att Gud finns och att han är stor, fast du måste dessutom tolka den RÄTT; eller du måste läsa Koranen för att förstå att den är sann, men dessutom måste du göra det på arabiska, osv, osv, osv… och det är samma självgoda antagande att man själv har läst på så himla mycket medan andra inte undersökt det minsta – ingen insikt om att andra faktiskt kan läsa på om saker och ändå komma till andra slutsatser.

  För jag har läst på. Gud, så mycket tid jag har kastat bort på att läsa på om Chemtrails, HAARP, NWO, Tesladyrkare och ödlevarelser, ihåliga planeter, framkallade jordbävningar, mörkade Marsfynd och fejkade månlandningar.

  Och vet du vad jag hittat i allt detta grävande? En fruktansvärd massa skit. En sådan enorm mängd dynga. Och varje gång någon har bombarderat mig med långa listor med ”bevis” för det ena eller det andra, så… ja, i ärlighetens namn har jag först känt ”oj då, det här blir jobbigt, det finns så mycket så tänk om det ligger nånting i det här”, men så fort jag har betat av listornas punkter en efter en så faller allt ihop som ett korthus. Kanske är det flera rapporter om exakt samma, dåligt belagda, sak, eller så är det länkar till några hemliga dokument som visar sig inte alls vara hemliga och inte ens handlar om det de påstås handla om (vet ett särskilt sånt fall när det gäller just chemtrails), hänvisningar till ”buzzwords” som betyder helt olika saker för den som skrivit dem och de som läser, eller så är det saker där man helt enkelt inte har någon som helst förståelse för grundläggande fysik, osv, osv, osv…

  Ja, men allt det där kan jag ju inte påverka dig med på något sätt. jag kan bara försäkra dig att jag har läst på, jag har verkligen läst på, och jag har inte kommit till samma slutsatser som du. Du kommer självklart bara anse att jag inte sett sanningen, på samma sätt som en gudstroende bara skulle säga att jag inte har läst Bibeln på rätt sätt.

  Men bara för att komma tillbaka till det egentligen ämnet: chemtrails är möjligtvis den dummaste av konspirationsteorier. Att strimmor av den här typen är någonting nytt och att vanliga kondensstrimmor ligger kvar högst 16 sekunder – var kommer sån skit ifrån? Från folk med kort minne som inte har en gnutta förståelse för hur atmosfären fungerar, som inte kan ta sig tid att kanske prata med meteorologer, eller för den delen folk som pysslar med flygtrafik. Det är inte som att det är kvantfysik som förklarar varför kondens kan bilda moln, eller varför luften består av olika ”celler ” där förutsättningarna (framför allt luftfuktighet) kan skifta under ett plans färd över himlen, eller varför två plan som ser lika stora ut från marken kan ligga på hundratals meters olika höjd; det är relativ enkel fysik, eller optik, eller vad som nu passar. Och om man nu inte kan förstås det själv så finns det gott om människor som gör det, och kan förklara det för en – det innebär inte att dessa deltar i någon sorts sammansvärjning. (Alla meteorologer? All flygplatspersonal? Alla fritidspiloter? Osv.)

  Men så fånig och sanslöst osannolik som den är, chemtrailsteorin, så är det verkligen ingenting mot den här ättikegrejen. OK att man luras av den enorma mängden ”bevis” för chemtrails (det är lätt att blanda ihop kvantitet och kvallitet, har jag märkt bland konspirationsteoretikerna), men att sedan tro på detta med att mixtra med ättika nere på marken och därmed påverka enorma kemikaliemoln tio kilometer upp i atmosfären?!? Är det vettigt? Hur skulle det funka, hur hur hur??? Hur kan man ens vara säker på att effekten är bra – det kan väl inte förutsättas att kemikalierna bara försvinner spårlöst, kanske faller de bara snabbare till marken?

  Men logik? Det finns inte att fråga efter. Och ingen verkar heller göra det. Jag frågade dig om nån hade kollat upp sanningshalten bakom påståendet att youtubefilmer hade plockats bort osv, du sa att jag skulle undersöka själv. jag nämnde ett exempel i en parentes här ovan, då jag hänvisades till en pdf från en amerikansk myndighet som skulle bevisa deras inblandning i spridandet av aerosoler i atmosfären; det skulle vara en riktig ”smoking gun” vilket jag skulle förstå om jag bara läste det. Så det gjorde jag, och fann att det var en sammanställninga av mätdata för aerosoler. Egentligen en del i miljöarbetet. Fullständigt godhjärtat, skulle man kunna säga. Jag frågade personen som gett mig länken om exakt vad i denna publikation som hade det minsta med chemtrails att göra; jag fick inget svar. I alla fall inget vettigt svar, möjligtvis hade jag ”inte läst den på rätt sätt”. Varvid det raskt hoppades till nästa ”bevis”. (För det är ju så det alltid funkar; om ett bevis motbevisas, finns det alltid tusen till, att beta av i maklig takt. Kvantitet i stället för kvalitet.)

  Så hur ligger det egentligen till med törsten efter sanning?

  F.ö. kommer jag mycket väl ihåg långa, breda kondensstrimmor från min barndom, och då talar vi sjuttiotal. De är absolut många fler nuförtiden, och där jag bor har man dessutom kunnat se det väldigt tydligt i o m att man lade om rutterna för trafikflyg för ett antal år sedan – och det är absolut oroväckande eftersom de är tecken på den ökade flygtrafiken, som ÄR dålig både vad gäller utsläpp och ökad molnighet. Men det är något som vi har ansvar för tillsammans; flygresenärer, politiker, marknaden (pfft), uppfinnare, eller vad som nu skulle kunna hjälpa till att få ner onödigt flygande, skapa miljövänligare flygplan, eller vad som nu skulle kunna behövas. Men kanske är det jobbigare att tänka på flygets miljöinverkan som bara ännu en deprimerande del av människans – vår – destruktiva påverkan på planeten, än att tänka sig att nån specifik extern ond makt håller på att medvetet gasa ihjäl mänskligheten.

  Jag har ingen rosenkindad, godtrogen jävla syn på tillvaron; det finns en enorm massa skit att ta itu med och en hel massa man inte har en aning om hur man ska rå på. Men att gå på idiotiska, ologiska historier som hela chemtrailsfåneriet, det är bara urbota korkat, ett enormt slöseri med tid och energi.

  (Fast för somliga storföretag är det förstås bättre att folk är nyttiga idioter och ägnar sig åt molnstrimmor och hotande planeter på väg mot jorden, än att de engagerar sig i vanligt miljöarbete eller nåt. Jorden styrs av illuminati-ödlevarelser, vem fan bryr sig då om att BP släpper ut olja i havet?)

 25. Mido on fre, 27th Apr 2012 03:01
 26. Förresten, gör en sökning på ”chemtrails” och ”vinegar” på youtube och gör en snabb bedömning: finns de där eller har de blivit bannlysta?

  Nä just det.

 27. Mido on lör, 28th Apr 2012 06:44
 28. Minna on lör, 28th Apr 2012 09:38
 29. De (flesta) konton som har blivit avstängda är de som gett tips till andra användare som lagt ut vanliga filmer på chemtrails. Tvivlar starkt på alla dessa avslutat sina konton ”bara sådär”. Visst finns det filmer om chemtrails och vinegar, men det har funnits fler, bland annat från Sverige som nu är som bortblåsta (?). Eftersom ”fenomenet” är nytt samt att jag har följt utvecklingen ”hela tiden” angående detta, så har jag också märkt vad som skett och det har skett snabbt. Då börjar man åtminstone fundera vad som sker. Åtminstone jag, och säkert fler med mig. Beträffande illuminatiödlor så, nej, jag tror inte på dom…

 30. Mido on mån, 30th Apr 2012 10:21
 31. Vad finns det för belägg för att avstängningarna har skett, och av just de skälen? Finns det något konkret dokumenterat? Om avstängningarna skett, finns det ingen möjlighet att det kan ha skett av andra orsaker?
  Är det vettigt att tro att det skett vissa avstängningar, när det ändå ligger kvar massvis med ättikefilmer? Vad skulle de tjäna till? Om de tänkta makthavarna har sådan makt att de både kan bespruta hela jordklotet och stänga ned youtubekonton, varför å varför inte stänga ned ALLA youtubekonton som har med ämnet att göra? Varför en droppe i havet som bara spär på myterna?

  Det hänger inte ihop, och fortfarande hänger inte heller ättikeidén ihop; den är bara absurd. Ett par steg absurdare än hela chemtrailshistorien.

  Än en gång: ättika i trädgården > kemikaliefri himmel. Vettigt? Nä.

  Och än en gång: kondensstrimmor må vara många flera än tidigare, men de är inget nytt fenomen. De har alltid kunnat ligga kvar lika länge som, tja, moln, eftersom de _är_ moln. Och de fanns för trettio år sedan, och de fanns för sextio år sedan. Att somliga först nu har börjat uppmärksamma dem och inte har förmågan att sätta sig in i de enkla principerna bakom deras bildande betyder inte att dessa människor är mer belästa. Särskilt inte när källkorna till ”visdom och insikt” består av en härva konspirationslänkar och youtubevideos.

 32. Krille on mån, 30th Apr 2012 10:42
 33. I så fall kan man ju undra varför youtube får för sig att stänga konton ”lite hipp som happ” och vad det i så fall beror på? Tillåts det bara en visst antal av ett specifikt ämne? Visst finns det en del att undra över, ingen tvekan om den saken. Däremot så har ångad ättika effekt på chemtrails och kemiska moln. Jag har provat det själv och tvivlar inte på effekten. Det är upp till var och en att göra sina egna försök och forskningar, tycker åtminstone jag. Om man sen inte ”tror” på chemtrails eller aldrig har sett några, ja då blir det naturligtvis svårt att ens förstå tanken.

 34. Anders T Jansson on mån, 30th Apr 2012 11:35
 35. Det är fullt möjligt att filmer och konton censureras bort på youtube. Jag har fått rapport om att bloggar också försvinner. Det finns minst två som har försvunnit, antagligen flera, vars webbolag kontaktades av polisen och blev tvungna att släcka ner bloggarna.

  Och det är verkligen inte bra. Det vi inte kan se och läsa om är svårt att veta att det existerar. Börjar man sudda för mycket på youtube och även släcka ned bloggar, finns sedan bara gammelmedia kvar. Och vi kommer få svårt att informera varandra, vad som sker i världen.

  Och hemska tanke, vad är det mer som sker som vi kanske inte vet, eftersom informationen av en eller annan anledning inte kommer fram.

 36. Mido on mån, 30th Apr 2012 12:22
 37. Jag vet folk som med samma övertygelse påstår att de kan få moln att försvinna genom att bara koncentrera sig på dem. Hört talas om ”confirmation bias”? Jag förstår inte hur man på allvar kan tro att det man gör med lite ättika nere på marken skulle kunna påverka milslånga moln tio tusen meter ovanför.

  ”Fullt möjligt” och ”rapporter” om youtube- och bloggcensur är en sak, men finns det några faktiska bevis? Och då menar jag något som kan övertyga mer än personliga berättelser. Folk kan berätta vad som helst.

  Men jag antar att ni säger samma sak om att jag har sett ihållande kondensstrimmor hela mitt liv?

  Vem har egentligen hittat på det här med att kondensstrimmor inte kan ligga kvar längre tid? Det är ju bara helt fel. Baserar ni er tro på det? Eller ser ni skillnad mellan olika typer av strimmor, där somliga kan vara vanlig kondens, andra onda kemikaliespår?

 38. Anders T Jansson on mån, 30th Apr 2012 10:43
 39. Mido; Vakna och se sanningen istället, för att ifrågasätta oss som har bättre koll på läget än vad du har. Eller ifrågasätt istället mer konstruktivt. Och på den här bloggen bryr vi oss inte om konfirmationsbias. Det ordet kan du stoppa ner i halsen på någon annan…..förslagsvis någon representant från vaccinindustrin !

  Jag trodde inte heller att ättika dödade chemtrails, förrän jag själv provade. Och till min överraskning såg jag att det fungerar. Den som inte har provat kan inte uttala sig.

  Idag är det alldeles för många personer som uttalar sig vitt och brett om saker de vet nada om.

 40. Mido on mån, 30th Apr 2012 11:27
 41. Jaja, ”vakna”, ”dra av skygglapparna”, ”dyk ner i kaninhålet om du vågar” osv, osv, gissa om man har hört den terminologin förut. Men det är tusan så svårt att ta frasen ”oss som har bättre koll på läget” på allvar när det kommer från någon som inte förstår sig på grundläggande fysik. Återigen, varför tror ni inte att kondensstrimmor kan ligga kvar länge när det för andra, som har koll på hur moln bildas osv, är en… tja, en självklarhet? Och hur kan ni tro att det just är ert ättikeviftande som gör himlen klar – hur skulle det över huvud taget rimligen kunna fungera? Fysiskt? Ett litet ångmoln vid marken mot enorma moln en kilometer ovanför?

  Och bara för att molnen försvinner, som ni nu säger – vad är det som säger att de skadliga ämnena försvinner eller neutraliseras? Vad är det som gör så stor skillnad i om de syns eller inte? Om nu ättiketillsatsen kan göra så stor skillnad, vad är det som säger att är till det bättre? Tänk om ättikan är en katalysator som påskyndar reaktionerna? Allt the bad guys behöver göra är att starta ryktet, sen ta bort några youtubekonton för att det ska sprida sig som en löpeld att ”det är bevisat att ättika dödar chemtrails och det vill de inte att vi ska göra”, och sen har vi fullt av folk som står på bakgårdarna och driver på de dödliga processerna (och dessutom i närheten av just de mänskor de helst vill ta kål på snabbast!).

  Snacka om nyttiga idioter! 😉

  Och ytterligare en gång: eftersom ihållande kondensstrimmor funnits i princip under hela flygtrafikens historia, och det är välkänt att flygtrafiken har ökat (och personligen, även om personliga utsagor aldrig räcker – se mitt avfärdande av ert ättikeångande, men ändå – ser jag tydligt hur den ökade randigheten på himlen följer flygrutterna för de alldeles vanliga planen för svenska familjer på väg till sina Thailandssemestrar och så vidare). Vad är det som är så svårt med att se att strimmorna, även om de är fler, inte är nya?

 42. Anders T Jansson on tis, 1st Maj 2012 09:24
 43. Mido, är du en konspirationsteoretiker? Lätt att tro det, när du skriver ”Tänk om ättikan är en katalysator som påskyndar reaktionerna? Allt the bad guys behöver göra är att starta ryktet, sen ta bort några youtubekonton för att det ska sprida sig som en löpeld att ”det är bevisat att ättika dödar chemtrails och det vill de inte att vi ska göra”, och sen har vi fullt av folk som står på bakgårdarna och driver på de dödliga processerna (och dessutom i närheten av just de mänskor de helst vill ta kål på snabbast!)”

  Och jag håller delvis med, i alla fall jag vet inte vad det blir för kemisk process, om det över huvudtaget handlar om kemi, och vad det blir för någonting istället.

  Men ångar man ättika så inte känns det som att man blir mer förgiftad i alla fall. I somras var det så illa ibland, så vi hade dis ända ner i trädgården på kvällarna. Vi ville inte ens sitta ute, så middagen intogs inne. Ångar man ättika känns atmosfären klarare och man känner inte samma känsla av dammigt dis.

 44. Krille on tis, 1st Maj 2012 01:44
 45. Man gör vad man kan, Själv får jag sveda i ögonen när dom dumpar sitt skit i atmosfären. Jag är tacksam över att jag kan göra det bättre, åtminstone ”på hemmaplan”. Känner även lättnad av att dom inte har sprejat över Stockholm på flera dagar och kan ju bara i min fantasi hoppas att de har upphört helt, även om jag tvivlar starkt…

 46. Mido on ons, 2nd Maj 2012 11:46
 47. Nä, jag är ingen konspirationsteoretiker – märk väl att jag inte skrev att jag trodde att det var sådär, det var bara ett ”tänk om”; men grejen är den att scenariot knappast är osannolikare än det som redan målats upp om Chemtrails. Faktiskt.

  Jag har ingen aning om vad det är för rök ni råkar ut för, varför den irriterar eller varför ättikan gör det bättre – men det är fortfarande sanslöst långsökt att det skulle ha att göra med moln efter flygplan tiotusen meter upp i luften.

  Och som sagt (och som jag fortfarande inte fått någon respons på), hela chemtrailsteorin bygger på så många falska antaganden om vanliga kondensstrimmor – att de inte kan ligga kvar länge och breda ut sig, att de kan bildas på vissa höjder och inom vissa områden men inte andra, osv – och så mycket okunnighet om hur atmosfären fungerar och hur kondensstrimmor bildas, att det är omöjligt att ta chemtrailsidéerna på allvar. Särskilt när källmaterialet som används som bevisning också innehåller så enormt mycket felaktigheter, vetenskapliga missuppfattningar, lösa spår och trådar, godtyckliga hopkopplingar, vidlyftiga tolkningar osv.

  Så även om det faktiskt skulle ligga någonting bakom det hela – vilket jag ser som lika troligt som, eller OK, en halv millimeter troligare än att det är jultomten som delar ut klapparna varje jul – så förstörs caset av så mycket skit. Tusentals foton på strimmor som ser ut EXAKT som vanliga kondensstrimmor. Allt det jag räknade upp i förra stycket, och därtill tusentals bilder och filmer på strimmor som ser EXAKT ut som kondensstrimmor.

  Så varför inte dokumentera ert arbete ordentligt? Filma dessa extrema sprejningsräder, när dimman ligger över kvarteret; filma när ni gör luften och himlen klar med ättika. Det skulle inte utgöra några definitiva bevis, men det skulle i alla fall vara en början.

 48. standuplars on tis, 15th Maj 2012 08:03
 49. Ok, om chemtrails finns så är det världens mest välbevarade hemlighet. Tänk så många människor som vet om det men som håller tyst. Om vi börjar på själva medlet… de som kom på idén, de som forskat fram det, de som byggt farbrikerna som gör det, de som jobbar i fabrikerna so gör det, de som fraktar det, de som gör förpackningarna, de som gör tankarna, de som fyller på flygplanen…. vi kan stanna där. Det är ju ett antal tusen, ingen har avslöjat något under alla dessa år.
  Vi går vidare till flygplanen, de som konstruerat dem, de som bygger dem, de som servar dem på flygplatser, de som flyger planen, räddningstjänster som ska kunna hantera medlet vid katastrofer (vilket de ju uppenbarligen kan eftersom det aldrig kommit fram något vid flygkatstrofer), flygledare som ska hålla reda på vanliga plan och de ”farliga” planen… ok, vi stannar där. Vi är väl uppe i ett antal tusen till… nä, genom åren kan vi nog räkna dem i miljoner! Ni som tror på det här, hur kan ni se förbi den här logiken. När Watergate, världens hemligaste avslöjades trots att det bara var ett fåtal som visste om det… Ni känner inte den minsta tvivel?

 50. Anders T Jansson on tis, 15th Maj 2012 08:23
 51. @Standuplars. Tittar man logiskt ytligt på problemet tänker man som dig. Men världen är inte riktigt som folk i allmänhet tror. Det är dolda krafter som arbetar. Bilderberggruppen, Frimurare och andra organisationer som infiltrerar. Kemiindustrin håller sakta men säkert på och förgiftar oss med både det ena och det andra och det sker för öppen ridå. Den som inte förstår detta, räknar antalet plan och klyftigt säger – ”det är ologiskt med chemtrails” ser inte världen som den är, tyvärr.

  Men visst det är svårt att komma till den insikten att myndigheter och våra ”folkvalda” politiker inte vill oss väl. Bara där i dessa sakers tillstånd finns ett motstånd att börja inse och vakna up vad som händer i världen.

  Men ta och titta upp i himlen så ser du att det pågår någonting väldigt konstigt där. Molnen ser inte längre normala ut och många flygplan lämnar långa stråk av avgaser efter sig som ligger kvar och breder ut sig. Var är miljörörelsen???? Även om det inte var chemtrails så borde plan inte få spy ut så mycket rök normalt sett. Vad skulle du säga om bilar åkte omkring och spydde ut svarta osande moln efter sig. Det är ingenting vi idag accepterar, men varför accepterar du flygplan som spyr ut en massa bolmig rök och det är inte vattenånga, fatta det!!!

 52. Mido on tis, 15th Maj 2012 09:08
 53. Mycket riktigt inte vattenånga. Utan moln av iskristaller. Vanligtvis från helt vanliga trafikflygplan (kontrolleras lätt med appar och websidor) som saknar plats för stora kemikalietankar. Och skulle dessa tankar ändå fyllas ”i hemlighet” på vanliga flygplatser där det jobbar tusentals människor… alltså, prat om frimurare och bilderbergare fyller inte de enorma logiska hål som genomsyrar hela chemtrailsteorierna.

  Moln har alltid varit spännande och variationsrika. Och flygplan har alltid… eller ofta (kräver ju rätt väderförhllanden, flyghöjd osv) lämnat spår efter sig. Men planen är mycket mycket flera nu. Principerna för kondensstrimmor, deras bildande och vad som kan hända med dem sedan (att de sprider ut sig till disiga moln t ex) är lättförklarade och lättförståeliga; grundläggande fysik/kunskaper om atmosfären osv. Inget märkvärdigt. Och det blir inte märkvärdigare för att man gräver ned sig i påstådda konspirationsnätverk, bara tydligare att allt är väldigt löst sammanfogat.

  Att överge logiken är knappast en vettig väg att gå om man vill hitta sanningen.

 54. Anders T Jansson on tis, 15th Maj 2012 04:24
 55. Mido, ja visst håller med, planen är mycket mycket fler nu. Och det är inte alls konstigt med tanke på alla chemtrailsplan som också är uppe och cirkulerar.

 56. Mido on tis, 15th Maj 2012 11:07
 57. Och som vanligt frågar man sig: hur ser man skillnad mellan ”chemtrailsplan” och andra plan? Bilderna som florerar på nätet är knappast någ hjälp.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!