Toulouse mördaren Mohammed Merah offer för mind-control?

mars 24, 2012 by
Filed under: FALSE FLAG 

White TV har ett intressant inlägg där man resonerar om att Toulouse morden utfördes av en man som stod under mind control. En av hans vänner säger att han uppfattade aldrig Merah som religiös och säger att sist de träffades verkade allt normalt.

 

Problem, Reaktion, lösning = Först en ”terrorhandling” sedan kommer lösningen.

Nu har Sarkozy kommit med förslag att skärpa lagar mot hat och extremistsajter på Internet och mot personer som åker utomlands för ”terrorträning”.

Det fria Internet har blivit obekvämt för etablissemanget, därför skapades falskflagg-operationen Wikileaks och nu senast mord på oskyldiga barn och militärer. Den franske presidenten får säkert bra draghjälp också i valkampanjen. Att få tillfälle att framställa sig som den trygge landsfadern, i en situation av kaos el. oroligheter, och som därför kan erbjuda medborgarna återupprättad trygghet, brukar alltid ge bra utdelning. Läs mer

 

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!