Chemtrails-strimmor på legokartongerna

februari 8, 2012 by
Filed under: CHEMTRAILS Subliminala budsakp

Chemtrails på leksakerna till barnen gör att det uppväxande släktet vänjer sig vid den himmel vi har idag. De tror att det är normalt med strimmor som ligger kvar i timmar på himlavalvet.

Comments

One Comment on Chemtrails-strimmor på legokartongerna

 1. Erik on lör, 11th Feb 2012 09:17
 2. Slå på vilken random TV-kanal för barn som helst. Det är långtifrån enbart Chemtrails den uppväxande generationen ska vänja sig vid. Ett ytterst empatibefriat förhållningssätt gentemot varandra tycks vara högst på agendan.

  Men. Och det är ett stort men.

  De ungar jag känner verkar skita i det, faktiskt. Inte så att de blint avfärdare det. De smakar på TV:ns språk, dess förhållningssätt och så vidare. Men det är som om de får för mycket, redan tidigt. De blir mättade med sarkasmer och snabba skiften. De kanske tvingas tänka själva långt tidigare än vi som nu är vuxna eftersom deras dos av bedrägeri är så påtagligt hög och eftersom flourtanten ännu inte riktigt hunnit spola bort deras intiution.

  Jag tycker det verkar så 😉

  MVH
  Erik.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!