Horoskop säger – Nu talar Djävulen direkt genom föreningen ”Vetenskap och Folkbildning”

januari 7, 2012 by
Filed under: ALLT ÄR ENERGI, VoF 

Astrolog på ”Sideriska siktet” har gjort en astrologisk tydning på  VoF ordförande Martin Rundkvist. Och det är ingen vacker läsning.

Bland annat kan man läsa ”Enligt horoskopet är han själva språkröret för Djävulen – den förfallna låga jord-ande som representerar alla de i Jordelementet utslocknade människorna. Simpla empiriker, hedonister och förnekare av högre verkligheter än den grovfysiska”

Det är saftig läsning, nästan för mycket även för mig, för jag tycker blogginlägget tangerar gränsen för vad man egentligen får skriva om andra människor. Men jag för ändå blogginlägget vidare, av den enkla anledningen att föreningen Vetenskap och Folkbildnings dåliga ovana, att håna oliktänkare i samhället måste få ett slut. Det är många som har börjat reagera på deras fula utnämnarpris, ”Årets Förvillare” och det är bra.

Vidare står i horoskopet ”Men något har uppenbarligen hänt även här, (barndomstrauma av något slag) och resultatet blev ateism och ordförandeskap för en löjeväckande ”Bror Duktig”-klubb som borde kriminaliseras för de inblandades övergrepp på goda människor” Läs hela horoskopet här

 

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!