En (av flera) förklaringar till dagens ekonomiska kris

januari 2, 2012 by
Filed under: BANKSYSTEMET 

Video som handlar om Sveriges okända statskupp. Den genomfördes den 21 november 1985 av en liten grupp sammansvurna och förändrade i grunden den ekonomiska politiken i Sverige.

Novemberrevolutionen – Sveriges okända statskupp då den ekonomiska politiken ändrades i Sverige. 5-dagar innan beslut får Sveriges stadsminister veta och han ville knappt lyssna. Riksbanken och Kjell Olof Feldt höll det hemligt in i det sista. Svenska folket visste ingenting vad som skedde.

Riksbankschefen ansåg det var dags att avreglera. Övriga länder i europa, utom Sverige och ett land till, hade redan gjort det. Avregleringen gjorde fritt fram för bankerna att låna ut i stort sett hur mycket pengar som helst. Efter avregleringen skapades det krediter som aldrig förr och enormt mycket pengar lånades ut. Bankerna hade glada dagar.

Detta är det första av flera videoklipp som berättar hur det gick till när bankerna från att vara reglerade och styrda av staten blev helt fria, att låna ut hur mycket pengar de vill. 

Banker skapar krediter. Som innebär att banken lånar ut pengar som banken inte har. De lånar ut elektroniska pengar som tillverkas med några tryck på datorn. Men sedan när lånet skall betalas tillbaka, betalar låntagaren tillbaka med riktiga pengar, pengar som bankkunden har tjänat ihop på sitt eget arbete.

Alltså banken tillverkar pengar från ingenstans, de behöver inte ens trycka dem, men kunden betalar sin låneåterbetalning med riktiga pengar.

 

Comments

One Comment on En (av flera) förklaringar till dagens ekonomiska kris

 1. Albert Olofsson on sön, 22nd Jan 2012 06:50
 2. Bankernas utlånings bedrägeri sker i flera faser. Du skriver på ett ”kontrakt” som inte uppfyller kriterierna för ett giltigt kontrakt. Dina pantbrev är bankens säkerhet, och detta är underlaget för att skapa pengar ur ingenting för att sedan ”låna” ut till dej. Alltså, du bringade värdet till bordet, INTE banken. Banken säljer sedan lånehandlingarna på värdepappersmarknaden för sekurisering, vilket är helt olagligt och fullkommligt omoraliskt.

  Som ett kinder ägg: tre bedrägerier i ett!!

  Annulera dina pant brev och stäm livskiten ur banken, de har INGENTING att back sina handlingar med.

  Inflationen som skapas genom konstant penga tillvärkning är en indirekt stöld av alla vårs tillgångar, det är ett bedrägeri kap av KOLLOSAL-FORMAT.

  Annulera lagfarten på din fastighet, detta undanröjer underlaget för fastighets skatt.

  VET DU VEM DU ÄR???
  Det sedan 30 talet konkursförsatta pirat bolaget ”SVERIGE” (registrerat på sec.gov i Washington D.C. under SWEDEN THE KINDOM OF, filing no: 001-07720) har sedan konkursen (Riksgälden är konkrsförvaltaren) sekuriserat alla innvånare i landet genom DEN JURIDISKA PERSONEN. Genom födelsebeviset skapas ett bolag med samma namn som du, ,em skillnaden är att det har ett fördelsedatum, det har inte du. Kommer du ihåg när du föddes?? -nej, tänkte väl det, då är alltså ditt födelsedatum hörsägen. Bolaget med samma namn som du, betalar inkommst skatt, starff skylldig i domstol, svarar till offentliganställd polis etc etc. detta är inte DINA skylldigheter, såvida du inte frivilligt accepterar det.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!