CDC mörkade att kvicksilver i vaccin kan ge autism – Bojs och Atterstam duktiga knähundar

oktober 31, 2011 by
Filed under: VACCIN 

Vaccin med kvicksilver kan ge autism – Inger Atterstam och Karin Bojs förvillade läsarna.

CoMed en organisation som undersöker sambandet mellan vaccin och autism har avslöjat att den amerikanska myndigheten ”Center for Disease Control” (CDC) mörkat uppgifter från en dansk studie att vaccin med kvicksilverinnehåll har ett samband med autism hos barn. Läs mer: News Voice

 

Comments

2 Comments on CDC mörkade att kvicksilver i vaccin kan ge autism – Bojs och Atterstam duktiga knähundar

 1. Tttore on tis, 8th Nov 2011 11:58
 2. Kvicksilver i vaccin är inget att oroa sig speciellt över, det är kvicksilvret från kolkraftverk som ställer till det ordentligt för allt och alla.

  Kolkraft används för att det är dagens billigaste energikälla.
  Men det finns en annan kraftkälla som skulle vara billigare än kolkraft. Den har noll miljöpåverkan, är i praktiken förnybar och skapar jätteviktiga ämnen som inte går att få tag på i naturen. Det kallas Liquid Fluoride Thorium Reactors.

  Och innan du automatiskt tänker ”atomkraft? nej tack” som det så käckt meddelas här till höger, var snäll att inse att det ni är emot är uranbaserade vattenkylda monster som inte ens använder över 95% av kraften i sitt bränsle (och därför skapar berg av avfall). ”Liquid Fluoride Thorium Reactors” är något helt annat, youtuba och lär dig något.

  Toriumreaktorer är framtiden och de skulle få i stort sett alla dagens kraftbolag att gå in konkurs, så gissa varför ingen som bestämmer i dagens korporatistiska samhälle är ens villiga att visa något intresse… Men som ”tur” är så har Kina ett spikat program för detta. Så frågan är snarare; ska vi bygga våra egna eller köpa kinesiska på licens?

 3. Anders on mån, 14th Nov 2011 12:26
 4. Mitt inlägg handlade om kvicksilver i vaccin, och du vinklar över det till kärnkraft. Underförstått tycker du alltså att det är okey att injicera kvicksilver som är ett nervgift i människornas kroppar?

  Idag är jag på dåligt humör och irriterar mig över din kommentar; ”Liquid Fluoride Thorium Reactors” är något helt annat, youtuba och lär dig något” Återigen jag har överhuvudtaget inte tagit upp kärnkraften i detta inlägg och sedan dessutom att du gör antydningar om att jag skulle ”med mitt nej tack till kärnkraft vara emot ”Liquid Fluoride Thorium Reactors” är ett negativt tänkande av dig, som inte passar in i sammanhanget. Hur skulle jag kunna vara emot något som jag inte vet någonting om?

  Så med andra ord ta själv och lär dig något, till exempel att inte fatta för snabba åsikter om saker och ting. Och alldeles riktigt nej tack till atomkraft betyder exakt det du säger och jag är inte emot andra metoder, av den enkla anledningen jag inte vet någonting om dem. Det jag vet är att det finns bättre metoder och kanske metoder som finns bortom din egen fattningsförmåga också. Har du tänkt på det?

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!