Heja Norge! som vill erkänna Palestinsk stat, men Bildt menar att Sverige ”inte är där än”

september 19, 2011 by
Filed under: MELLANÖSTERN 

Heder åt Norge, som vill erkänna Palestina!

Idag hissar jag den norska flaggan och säger - Heja Norge !

Carl Bildt som snarare arbetar för ”Den nya världsordningen” än Sverige och i det här fallet Palestinas bästa, anser att ”Sverige inte är där än”

Sådär saktfärdig som Carl Bildt försöker inbilla folket att Sverige skulle vara, är enbart hans egen och övriga israelvänners åsikt.

Det är på tiden att Palestinierna får en egen stat, men det vill inte Israel. Och varför inte det? Jo av den enkla anledningen att det då blir svårare att förslava palestinier och andra ickejudar.

Om Palestinierna försöker få igenom ett erkännande som medlemsstat i FN kommer säkerhetsrådet att säga nej menar Israels premiärminister, Benjamin Netanyahu.

Säkerhetsrådet i FN kommer säga nej, för att USA kommer att lägga in sitt veto. Och vad är det för konstig demokrati, kan man fråga sig?  Jag anser att, med tanke på Amerikas israelvänliga lobby, bör USA inte få blanda in sitt veto, angående om Palestina skall erkännas som stat eller inte.

Bortom Sans och vett av Göran Rosenberg

Norge redo erkänna Palestina

Sverige inte redo erkänna Palestina

Comments

2 Comments on Heja Norge! som vill erkänna Palestinsk stat, men Bildt menar att Sverige ”inte är där än”

  1. Michael Persson on mån, 19th Sep 2011 09:41
  2. Vaa, USA ska inte få lägga veto, tycker du som har denna blogg att det är bra att FN består av en massa dikaturer so ska få tala om för den fria världen vad de ska göra? Sist så tyckte den öppna ideologierna i Ryssland o Kina, Sveriges hjältar att man inte skulle gå in i Libyen.
    Kan väl inte säga annat än att världen delas upp i de onda o de goda o en en massa svenskar som vanligt är för fega o pilalr lite på utsidan.

  3. Anders on mån, 19th Sep 2011 06:10
  4. USA styrs av makteliten med kopplingar till Israel. Att USA då lägger in sitt veto om Palestina skall få bli en erkänd stat eller inte luktar jäv.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!