Sionistisk terror drabbar Norge

juli 24, 2011 by
Filed under: FALSE FLAG, FRIMURARE 


Mohamed Omar: Det har varit en skakande upplevelse att följa tragedin i broderlandet Norge. Händelseförloppet är förmodligen redan bekant för mina läsare så jag finner ingen anledning att redogöra för det här.

Det räcker med att konstatera att terroristen Anders Behring Breivik, en fanatisk sionist, kallblodigt har dödat närmare hundra människor.

För att förstå Breiviks motiv måste jag säga några ord om hans världsbild. För honom och hans likasinnade är alla kritiker av staten Israel och dess övergrepp ”nazister”. ”Islamism” och ”nazism”, såsom han förstår dessa begrepp, är bara två olika uttryck för en och samma ”hatideologi”, och med ”hat” syftar han specifikt på ”hat” riktat mot judar, det vill säga s.k. ”antisemitism”. Omsorg om palestiniers människovärde och rättigheter är i hans värld i själva verket bara en täckmantel för detta ”hat”. Läs mer: Alazerius

Comments

2 Comments on Sionistisk terror drabbar Norge

  1. Daniel Gilfry on tis, 26th Jul 2011 07:34
  2. They started two world wars. They killed JFK and Robert Kennedy. They jailed Nelson Mandela for decades. They killed Olof Palme. They brought down the Twin Towers and raped Iraq. When are WE going to STOP the Jews!?!?!?!?!? Daniel Gilfry, C.A.M.P. – Intl Freedom Party, Sweden

  3. Daniel Gilfry on ons, 27th Jul 2011 12:27
  4. På svenska idag. Har hört att Mossad smugglat in en ”smutsig bomb” i USA (Los Angeles) och spränger den i augusti? Den här gången skyller judarna på palestinierna! Hur länge tror dom att folk går på deras lögner!?!?!?!?!? Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielseparti

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!