Frimurare, diplomatson, iskall mördare bedöms vara störd – inte sjuk

juli 26, 2011 by
Filed under: DIVERSE, FALSE FLAG, FRIMURARE 

Uppdaterad 20110726

Diplomatson, frimurare och samtidigt en iskall och beräknande politisk massmördare. ­Enligt såväl norska som svenska experter i rätts­psykiatri är Anders Breivik inte psykiskt sjuk. Däremot lider han av personlighetsstörning.

Sedan tidigare är det känt att Anders Breivik skrivit det 1 500-sidiga manifestet ”2083 – A European Declaration of Independence”. Här ger han sig själv rollen som Europas och Norges frälsare och utmålar muslimer och marxister som fienden. Vidare säger han sig vara medlem av en tempelriddarorganisation, samt en kristen och beväpnad brittisk orden. Läs mer

 

Läs mer: Prognos: Efter Oslodådet följer nya lagar för att öka kontrollen av individer – nu kan alla vara terrorister

Comments

One Comment on Frimurare, diplomatson, iskall mördare bedöms vara störd – inte sjuk

 1. en medborgare on sön, 14th Aug 2011 06:49
 2. Hej!

  Angående det som hände i Norge – har ni sett detta?

  Bilden på ’hålet/kratern’ efter Oslobomben verkar vara falsk!?

  Här är en av de få bilder som finns på hålet (vilken dök upp i media cirka 6-7 dagar efter händelsen): http://photoblog.msnbc.msn.com/_news…-oslo-car-bomb

  Om man jämför bilden med en video som visar samma område som bilden gör: http://www.youtube.com/watch?v=l5IWB…eature=related (cirka 1.04 in), så går det märkligt nog inte i att se något hål i marken, trots att det enligt bilden borde finnas ett där!

  Vidare frågar man sig varför det tog nästan en vecka innan det dök upp en bild på hålet? Och varför finns det så få bilder? Då det troligen har rört sig massor av människor i området borde det väl finnas massor av bilder – vilka därtill borde ha dykt upp snabbare i media?

  (obs – meailadressen stämmer inte)

  Mvh en medborgare

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!