FDA i USA anser att valnötter är läkemedel

juli 23, 2011 by
Filed under: CODEX ALIMENTARIUS 

Tendensen blir mer och mer tydlig, att det blir förbjudet att säga att mat och hälsopreparat har hälsobringande egenskaper. Det måste vetenskapligt bevisas först, innan man får säga så. Annars blir det otillbörlig reklam som kan lura de som är sjuka.  Och eftersom de sjuka är extra lättlurade, just med tanke på att de är sjuka, (obs inte mina ord, de kommer från KO), måste man skydda de sjuka extra noga

Sedan om en produkt har bevisad hälsobringande effekt finns det risk för att det räknas som läkemedel och då måste det registreras på läkemedelsverket för dyra pengar.

Vilket kommer innebära att många nyttiga naturläkemedel kommer att försvinna, har redan gjort, och framtida nyttiga naturläkemedel kommer över huvudtaget inte någonsin att bli till. Medan de syntetiska kemiska skolmedicinerna aldrig kommer att få problem med registreringen. De har feta plånböcker, kan sälja dyra läkemedel subventionerade av oss skattebetalare.

>Artikel från USA. Där har FDA dragit galenskapen ännu ett varv runt och menar att eftersom valnötter innehåller omega-3 är de att betrakta som läkemede, om handlarna samtidigt upplyser konsumenterna om de nyttiga hälsoeffekterna . Läs mer

Om vi inte får stopp på dessa galenskaper är snart Codex Alimentarius en otäck verklighet.

 

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!