Risk för atombom i Los Angeles

juli 30, 2011 by
Filed under: 11 SEPTEMBER, DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN 


Det kom in ett mail och ett debattinlägg som berättade att en dirty bomb har blivit insmugglad i Los Angeles, som ska detoneras i augusti. Personen som har tipsat Folkvet, heter Daniel Gilfry. Han tillhör en mycket gammal kristen organisation ”som skulle återuppstå vid tidernas ände” och som bland annat har till uppgift att rädda mänskligheten från sionismen.

De har fått uppgift om att sionisterna har smugglat in en atombomb i Los Angeles, som ska smälla av. Och efter att den har exploderat, kommer de skylla på palestinierna.

Daniel Gilfry menar att det är viktigt att varna och ju fler som känner till risken, ju fler som ställer frågor, desto bättre. Han vill undvika ett världskrig.

Organisationen samlar in information från hela världen och försöker varna människor och tyvärr var det ingen som lyssnade när de sade att sionistet skulle spränga World Trade Center 11 september 2001.

Hoppas att den eventuella atombombem i Los Angeles inte finns, och organisationens förutsägelser inte stämmer. För skulle en dirty bomb smälla av någonstans skulle världen få ännu mer problem än vad den redan har.

Men med tanke på alla dåd som sker hela tiden är en atombomb som smäller av någonstans i världen tyvärr ingen omöjlighet. Och efter WTC vet vi att allt verkar vara möjligt.

Comments

11 Comments on Risk för atombom i Los Angeles

 1. Daniel Gilfry on sön, 31st Jul 2011 04:52
 2. Bra! Hemligheten med sionismens framgång har varit hemlighetsmakeriet före ett terrordåd och lögnerna efter! Nu har vi avslöjat dem innan de kunde handla. Gör de det ändå, kommer till och med de dummaste ”verklighetsförnekare” att tvingas erkänna VAD som händer på vår planet och VEM det är som gör det? Vi har kontaktat de lokala tidningarna i L.A. och kan bara hoppas på det bästa. Du är väl medveten om riskerna? Reinfeldts folk har förstört MITT liv men det måste vi räkna med, om vi ska avslöja dessa anti-demokrater! Jag antar att DU vill fortsätta leva ett normalt liv??!?!? Tack, i alla fall! Daniel Gilfry

 3. Anders on sön, 31st Jul 2011 08:31
 4. Vad menar du med din fråga ”Jag antar att DU vill fortsätta leva ett normalt liv??!?!?”
  Vad kan hända?

 5. Daniel Gilfry on sön, 31st Jul 2011 11:56
 6. Skojar du? Är du verkligen så ” oskuldsfull ” att du inte vet hur Reinfeldts judar behandlar ”terrorister” (dvs alla som talar ut om Sionismen)!? JAG har inga rättigheter alls! Får inte ens gå till läkare eller bo kommunalt! Jag har satts dit för ett påhittat brott, utan rättegång och utan försvarsadvokat, för att Reinfeldts judar ville göra mig till ”kriminell” innan min bok släpptes. När som helst kan Reinfeldts Gestapo-svin gripa mig och låsa in mig igen! För all del – inte bara mig! Fråga alla muslimer som vågar tala ut om Sionismen? De har sett insidan av Gestapo-högkvarteret minst EN gång allihopa. Sedan har du Mossad, som ALDRIG har dragit sig där att döda folk som talar illa om judar och ”Israel”! Förstår du inte att judarna är mördare, tjuvar och psykopater?!?!? Rättare sagt, judarna som stöder ”Israel” och Global Zionism! Varför tror du att vi i C.A.M.P. anser att det enda viktiga här på vår planet är att ”utrota JUDEPARASITEN”!?!?!? Daniel Gilfry, C.A.M.P.

 7. Anders on sön, 31st Jul 2011 01:53
 8. Okey, du vill utrota ”judeparasiten”, och alla andra som ser problemet vill också få slut på sionisternas dominans i världen. Däribland jag.

  Det du berättar om Mossad och att judarna är mördare, tjuvar och psykopater vet jag i stora drag, fast jag vägrar att tro att alla är det. Däremot anser jag att judar som folkgrupp har ett gemensamt problem och det är tron att de är Guds utvalda folk och därmed ser juden ner på icke judar. De har ett stamtänkande som inte är sunt, kan man säga. Vilket innebär att vi ickejudar inte kan lita på dem.

  Sedan för övrigt bara för att jag ställer frågan, vad som kan hända om man är kritisk till sionister så behöver du inte tro att jag oskuldsfullt inte vet vad judar kan göra. Men jag är kanske inte så insatt i Reinfeldt, vad han har gjort mot dig. Jag vet inte vem du är och jag vet ingenting om din bok. Har du gett ut den eller är den på gång, eller blev det ingenting för att Reinfeldt har bromsat dig. Om den finns ute i handeln, vad heter den?

  Jag är faktiskt så ”oskuldsfull” att jag inte visste att Reinfeldt är jude, men jag har misstänkt att han kanske är det. Utan att du ska tro att jag nu skojar ställer jag frågan; Är Reinfeldt jude och vilka fler är det i regeringen.? Vänligen berätta om du vet.

 9. Daniel Gilfry on sön, 31st Jul 2011 02:51
 10. Ok! Först och främst – nej, alla judar är inte sådana, tack och lov! Men alla som ÄR det (alltså ”judesvin”, ”judeparasiten” och ”sionisterna”) är de judar som sägs tillhöra Satan och vill ta världen ifrån människan som fick den av Gud! Så tror vi, i alla fall! Så gott som hela Moderatpartiet är judar, sedan kommer Folkpartiet.. Men ALLA partier i Sverige (och Europa) leds av judar! Och DET är det viktiga! Judarna i Sverige vill få folk att tro, att det är bara ”slumpen” som avgör. Vad är det för ”slump” som låter 20 000 judar få så gott som samtliga topp-platser i ALLA svenska partier. Det finns 8 miljoner svenskar! Nej, säger vi – judelögn! Detta är Zionism och den är livsfarlig! Svenskarna äger inte sitt land längre – det gör judarna! Och judarna har bara trohet och lojalitet gentemot den Globala Sionismen och ”Israel”! De struntar fullkomligt i Sverige och svenskarna. Jag förklarar allt det här i min bok, ”The Secret Society of Satan”, som skulle komma ut i höst men blir försenad pga Reinfeldts judar (som stulit manuskriptet två gånger, fängslat mig, tvingat mig att flytta ifrån mitt hem, osv.). Att DU kan råka illa ut är ingen överdrift! Dessa Sionister bryr sig inte om våra (människo-)lagar utan håller sig till sina egna lagar! Daniel Gilfry

 11. Daniel Gilfry on tor, 4th Aug 2011 07:18
 12. Tro’t eller ej – hörde idag att judarna ska anfalla Iran! De vet att världsopinionen har svängt och att ”Israel” inte kan existera länge till! Och som judar tänker; ”Kan inte vi leva så kan inte någon annan!” Nästa – Armageddon! Daniel Gilfry, C.A.M.P.

 13. Daniel Gilfry on lör, 2nd Jun 2012 05:12
 14. Nu när judarna drar igång sitt Olymiska Spektakel i London, kan väl inte ens den dummaste av alla dumma människor låtsas att dessa judar inte äger vår planet helt och hållet.
  Medan judarna i England placerar ut missiler på London’s hustak för att döda osyldiga människor, placerar judarna i USA ut ”drönare” mot människorna där.
  Varje dag åker människor i fängelse för att de vågat säga sanningen om Satan’s judar. Men inte en gång har en jude fängslats för att ha sagt något ofördelaktigt om oss människor!
  Efter judespektaklet i London ska världens judar ge sig på Iran och Syrien. Jag hoppas bara att dessa har stake nog att slå tillbaka judekräken och utrota dem! Gud vet att de kristna inte har någon stake!
  Daniel Gilfry
  Sveriges Befrielseparti
  ”För ett judefritt Sverige!”

 15. Anders T Jansson on lör, 2nd Jun 2012 11:51
 16. Gilfry
  Men vad hände med atombomben som skulle smälla av i Los Angeles?

 17. Dan Gilfry on sön, 3rd Jun 2012 05:31
 18. Vi varnade hela Kalifornien och då kunde judarna inte genomföra operationen. Det blir vid De Zionistiska Spelen i London i stället. Det blir en judisk terrorattack som judarna belastar ”iranier” med. Då kan judarna slå till mot Iran och Syrien och starta sitt tredje världskrig.
  Judarna har inte bråttom. De äger hela planeten och de flesta av deras 7 miljarder slavar är för dumma för att förstå detta!
  Dan Gilfry

 19. Dan Gilfry on sön, 3rd Jun 2012 04:44
 20. Ett litet tillägg samt en varning. Judarna i USA kommer att utropa undantagstillstånd nästa månad. Judarna i England har redan satt ut bestyckade missiler på hustaken i London. Man kan lugnt räkna med att satansfolket sätter igång sitt tredje världskrig då.
  Ha gott om flaskvatten och torkad mat därhemma!
  Dan Gilfry
  Sveriges Befrielseparti
  ”För ett judefritt Sverige!”

 21. Mido on sön, 3rd Jun 2012 06:29
 22. Det är alltid trevligt med precisa förutsägelser om den snara framtiden. Det viner så fint i träden när de inte slår in.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!