Christer Fuglesang tar homeopatisk överdos

juli 4, 2011 by
Filed under: DIVERSE 

Christer Fuglesang blev astronaut för att Europeiska rymdorganisationen (ESA) tog honom på allvar. Nu ska Fuglesang leka med föreningen Vetenskap och Folkbildning i Almedalen genom att ta överdos av homeopatiskt sömnmedel.

Syftet är att förlöjliga homeopati som i många andra EU-länder är en erkänd medicinsk skola. Läs mer: Vetenskap och Folkbildning, sajten som håller ett öga på Föreningen Vetenskap ich Folkbildning.

Comments

3 Comments on Christer Fuglesang tar homeopatisk överdos

  1. Pasi on tor, 7th Jul 2011 09:52
  2. Detta är som fågelsång i mina öron! En stor seger för vetenskapen och förnuftet är vad det är. Man har alltså genom att bestämma förutsättningarna för kunskap lyckats med bedriften att lösa homeopatins gåta. Detta är stort. Många är det genom åren som förbisett sådana självklarheter som Fuglesang et.al. nu berömmer sig av. För den enkla vägen är den rätta vägen, det får vi inte glömma bort. Men vi ska vara glada för dessa få(?) som strider för förnuftets ljus i detta, detta ovetenskapliga flumträsk där man får lov att torgföra vadhelstsomfallerenin. 😀

  3. Anders on fre, 8th Jul 2011 10:30
  4. Ledsen att göra dig besviken, men stackars Fuglesang som stred så tappert för vetenskapen i flumträsket tappade sitt förnuft, efter att ha överdoserat homeopatiska sömnpiller. Han sluddrade grovt hela eftermiddagen och halva kvällen.

  5. Pasi on lör, 9th Jul 2011 11:10
  6. Var inte besviken Anders. Tro’t eller ej men jag var ironisk.

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!