Uri Geller vaccinerade sig – blev medvetslös

april 9, 2011 by
Filed under: VACCIN 

Uri Geller ska åka till Afrika på måndag, tog därför tre vaccinationssprutor på fredagen på en och samma gång.  Under repetitionen på fredagkvällen började han tala osammanhängande, tog tag i bordet, visade ögonvitorna och ramlade sedan handlöst baklänges.

Efter en stund vaknade Uri till liv igen. – Jag var inte rädd, mest bara förvånade. detta har aldrig hänt tidigare. säger han.

Biverkning av vaccin

Han tror att kollapsen orsakades av de vaccinationssprutor han tagit tidigare på dagen. På måndag ska han åka till Afrika och i går tvingades han ta tre sprutor på samma gång. Starx därefter började han känna sig yrslig. Läs mer: Aftonbladet

Han uppges nu ha piggnat till. Men vi får hoppas att Uri Geller inte blir vaccinskadad och förlorar sina extraordinära förmågor

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!