I skuggan av Hermes: Kommunismens hemligheter

april 9, 2011 by
Filed under: DIVERSE, FRIMURARE 

Filmen skingrar dunklet kring kommunismens bäst bevarade hemligheter. Hur det gick till när Frimurarna störtade Ryska Tsaren och tog över landet.

 
I denna film visar Jüri Lina hur frimurare, internationella bankirer och kommunister slöt sig samman i en ohelig allians och genom det röda maktövertagandet i november 1917 införde i Ryssland det mest brutala och mest omänskliga slavsamhälle världen någonsin skådat. Läs mer: Juri Linas hemsida

Känsliga tittare varnas för oerhört starka våldsscener.
Filmen kan varaktigt skada vissa tittares politiska trossystem.
Kommunismen är inte någon lekstuga, utan den värsta skräckkammaren

Filmrecension, I skuggan av Hermes

När jag skriver detta så har jag just sett färdigt dokumentärfilmen “I Skuggan av Hermes”.
Det går inte att beskriva mina känslor som jag upplevde under den två timmar långa dokumentären. Jag har forskat om de politiska rävspel och gått igenom mycket material.
När jag gick igenom dessa dokument för min forskning så fann jag det vidrigt när jag läste hur fruktansvärt kommunisterna for fram i Ryssland, hur man slaktade människor som djur, torterade dem, våldtog unga kvinnor, sände miljoner med människor till slavläger, hur Stalin genom svält tog livet av cirka 20 miljoner människor i Ukraina, listan kan bli hur lång som helst.
När jag såg denna dokumentär blev jag förstummad, chockad, bedrövad djupt in i min själ. Det är en sak att läsa om dessa vidrigheter, det är en annan sak att se dem i bild, höra människornas sista gastkramande rop, när de dödas på det mest brutala sätt som endast Djävulen själv kan tänka ut.
Detta är en dokumentärfilm som alla borde se. Filmen visar ett fruktansvärt våld och samtidigt är det vissa nakenbilder som skär ända in i märgen, när de grymma bödlarna tvingar människor att ta av alla sina kläder, innan de ställs upp på led för att skjutas.
Denna dokumentärfilm skall inte ses av barn och jag rekommenderar att ingen under 18 år ser denna film.
Lina har fått tag i många arkivfilmer ifrån både Ryssland, Estland. USA och Tyskland, som kommer att ge ett oerhört djupt intryck på de människor som är födda efter 1945.
Ingen kan se filmen och inte bli djupt berörd, det är dags för skandinaverna att ge två timmar av sin tid för att få en undervisning av historiska förlopp, som du aldrig fick lära dig i skolan eller se på socialisternas TV i det land du bor.
Jüri Lina har varit en ropande röst som ingen ville höra. Svensk TV, radio och press har avrättat honom som en person ”non grata”, polisen vägrar att ge honom skydd när han håller föredrag och de stora svenska bokförlagen bojkottar honom.

John Torell

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a
gravatar!