Vår ansvarslösa demokrati utnyttjar vetenskapen

april 26, 2011 by
Filed under: YTTRANDEFRIHETEN 

Artikel NewsmillLars Bern om Förvillare. Hanteringen av fett- och klimatfrågan visar en farlig opportunism

Mediernas okritiska inpräntande av de obevisade hypoteserna om fettet i maten och om människans inverkan på klimatet har möjliggjort för makthavare och lobbyister att missbruka vetenskapen.

Makten satsar sin prestige och låser sina positioner ropande – Science is settled! Konsekvenserna för människor och ekonomi är ohyggliga, skriver Lars Bern.
Läs mer: Newsmill


Debattinlägg av Berg Säker – Den ansvarslösa demokratin!

Lars Berns analys är sann och därigenom ett tragiskt dokument på tillståndet i demokratin, säger pseudonymen, Berg Säker.

Vi kan inte längre lita på våra demokratiska institutioner.

Internationali-seringen av politiken med den ”outsourcing” av de demokratiska funktionerna och tillhörande beslutsprocesser korrumperas genom både FN och EU. Läs mer NewsVoice

DN


 

Comments

One Comment on Vår ansvarslösa demokrati utnyttjar vetenskapen

  1. Daniel Gilfry on lör, 13th Aug 2011 10:07
  2. Ang. artikeln i ”Jewsmell”; hur i helsicke kan dessa ***** använda 5000 ord bara för att de vill sälja mer (judeproducerat) smör och fortsätta förorena VÅR planet!?!?!?
    Ang. ”Jewsmell”; varför kan inte vi MÄNNISKOR komma in på judiska sajter? Oftast får jag ett sött, litet meddelande, där det står; ”Du är inte välkommen här!” Ah, dessa ”frihetsälskande, demokratiska judar”! De kan spy ut lögner i lugn och ro, utan att någon MÄNNISKA kommer åt att avslöja dem!
    Daniel Gilfry, partiledare C.A.M.P. – Sveriges Befrielsrparti

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!