Rösta fram Årets förvillare 2011

mars 9, 2011 by
Filed under: SKEPTIKER 

Många av kandidaterna har koppling till KTH

Nu är det dags igen, att utse årets förvillare.

Vän av ordning kanske tycker att det inte var länge sedan sist. Och det stämmer, för nu ska Vetenskap och Folkbildning utse en vinnare av titeln ”Årets Förvillare” flera gånger per år. De skriver på sin hemsida:

Vi låter folket varje år utse vinnare av titeln ”Årets Förvillare”, vilken flera gånger per år ges till personer som under avlönad arbetstid, med skattebetalarnas pengar och under falsk förespegling att denne talar i vetenskapens namn, sysslar med angiveri av kollegor, pseudofolkbildning samt gör illa underbyggda uttalanden till skada för enskilda individer allt som oftast även med risk för skada för de ämbeten dessa företräder. Även en organisation kan nu få priset Årets förvillare.

Det är också möjligt att själv föreslå en egen kandidat. Läs mer

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!