Vuxna har också fått narkolepsi av svininfluensavaccinet

februari 1, 2011 by
Filed under: HÄLSA, KVACKSALVERI 

Två Narkolepsipatienter berättar sin sjukhistoria på bloggen, Livet efter sprutan.

Jag har blivit drabbad av ”svinet” tog sprutan i mitten av dec 2009, började känna mig tröttare och tröttare. I februari 2010 var jag och min man och åkte skidor i Italien, min man fick väcka mig i liften upp till backarna, jag sökte läkare när jag kom hem men alla mina värden var bra, de satt det var övergångsåldern… tröttheten tilltog, i mars-april började jag få skakningar i knä och händer, tryck överbröstet precis som att man tagit ut sig jätte mycket, känner mig kraftlös, orkar inte bära saker, yr i huvudet,huvudvärk som kändes som när man slår sig i armbågen, hjälpte inte med huvudvärkstabletter. Läs mer: Livet efter sprutan

Ytterligare kvinna som fått narkolepsi av svinvaccinet: Fick sprutan i slutet av november 2009. Lite värk i armen och lite trötthet de tre-fyra nästkommande dagarna visade sig vara de lindriga biverkningar. Ca 2 veckor före jul 2009 kände jag mig supertrött flera ggr/dag. Somnade överallt; på toaletten, på spårvagnen, stående på jobbet och t o m i bilen som passagerare (vilket jag aldrig gjort tidigare). Alla jag pratade med trodde att jag var ”utbränd”, för mkt stress osv.

Diagnos: Narkolepsi med kataplexier och så här ser livet ut nu:

Äter Modiodal, fyra tabletter om dagen. (Håller fortfarande på att ”prova in”). Är inte nöjd. Alt. medicin; Amfetamin.

-Medicinen gör mig torr i mun och svalg, så jag tuggar tuggummi hela dagarna. Torr i munnen=ökad karies.

-Vid stark emitionell påverkan viker sig benen/”tappar jag hakan”/känner mig yr/tappar styrka i armarna och ögonen far runt.

-Kör inte bil mer än nödvändigt. Rädd för att somna.

-Sover flera korta stunder varje dag.

-Kan inte se ett enda tv-program utan att somna.

-Stickande i smalbenen vid stillasittande.

-Gör saker mitt på dagen som jag inte vet att jag gjort (hamnar mellan vakenhet och sömn), ser ut som om jag är vaken, men är INTE vid fullt medvetande.

-Kan inte läsa en bok för barnen utan att somna.

-Gått upp 10 kg sen sprutan (har aldrig förut haft problem med vikten).

Läs mer: Livet efter sprutan

Hört på röntgen

Ja, du ska veta att du inte är ensam, det är många som blivit dåliga efter sprutan, det börjar visa sig nu” Läs mer

Dn Svd Exp

Comments

One Comment on Vuxna har också fått narkolepsi av svininfluensavaccinet

  1. Anonym on sön, 4th Aug 2013 10:23
  2. En bok om skandalen som måste läsas.
    http://bellvikenbysweden.hemsida24.se/

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!