Katastrofen i Mexikanska golfen fortsätter

februari 21, 2011 by
Filed under: MEXIKANSKA GOLFEN 

BP-oil fortsätter inbilla oss att allt är frid och fröjd i Mexikanska golfen men sanningen är att problemet troligen är värre än vad vi kan tänka oss.

I Aftonbladet ”Marinbiologer: Det är massor med olja kvar efter BP-katastrofen” står att marinbiologerna vet att 90% av oljan finns kvar och den har dödat havsbottnen.

Detta går emot vad BPs egen studie påstår, nämligen att nästan all olja skulle vara borta.

BP-oil döljer en hel del allvarliga fakta

Tittar man på videoklipp från youtube där lokalbefolkingen har lagt ut filmer får man veta att väldigt många har blivit sjuka. Bland annat har de fått otrevliga bölder, njurproblem, epilepsi och andningssvårigeter. Det rapporteras till och med att de värst drabbade måste ha syrgas för att kunna andas. Artikel ”We’re Poisoned. We’re Sick.”

Paul Domm 22 år var frisk innan han juli 2010 simmade i Mexikanska golfen, som var en kemisk sörja av olja och kemikalien corexit,  och åt fisk från sjön. Nu sitter han i rullstol, har ständigt ont i huvudet, yrsel och dagliga multipla epileptiska anfall. Se videon där han på en konferens berättar hur han mår idag:

Efter framträdandet, när han var klar med sin berättelse, får han epileptiska anfall gång på gång, där man verkligen ser hur dåligt han mår, efter att ha utsatts för BPs gifter.

OBS! Anfallen ser väldigt otäcka ut, så jag rekomenderar de som är känsliga, att stänga av efter 6.40.

Läs också BPs medgivande att de har försökt bluffa allmänhetet: BP:Ja, vi fuskade

Comments

3 Comments on Katastrofen i Mexikanska golfen fortsätter

 1. Mike on mån, 21st Feb 2011 11:43
 2. Människor är IDIOTER.

  Men dom största idioterna är dom som sponsrar oljeindustrin och vill bibehålla sina monopol över folket som förstör miljön på köpet.

  En destruktiv varelse som säljer sin mor för pengar helt enkelt.

 3. Mike on mån, 21st Feb 2011 11:56
 4. Största frågan är väl hur i helv— man kan få för sig att hälla något så giftigt i havet?

 5. Eva Mattsson on mån, 21st Feb 2011 06:00
 6. Det finns två sorters människor i den här världen (illusionen)
  De som har makt och de som lyder.
  Politiker, forskare, tjänstemän, arbetare ja kort sagt mänskligheten lyder order.
  Sedan finns det en hemlig och osynlig elit, som idag äger i stort sett alla förmögenheterna och därmed all makt. De anser att vi förökat oss okontrollerat och är rädda för att vi ska ta tillbaka makten över oss själva. Många av oss har vaknat till upptäckten av deras existens och att de har skapat ett liv åt oss i slaveri i deras tjänst och med en tillvaro mest lik ett fängelse med osynliga galler. De vill hinna döda så många som möjligt och hinna ta total kontroll över resten av mänskligheten innan gräsrötterna vaknar på allvar och går samman och protesterar i massor.
  Vitsen är att få sprida giftet, inte själva oljeutsläppet som var riggat. Samma gift ”testades” när Exon Valdez sprang läck utanför Canadas kust 1989. Alla som arbetade med den saneringen är döda idag. Det finns visst två bättre alternativ som inte heller är lika giftiga. De vill ha bort folk från området för att avancera vidare i deras planer.
  Undersköterskan Eva

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!