Nya sensationella 11 september avslöjanden

januari 10, 2011 by
Filed under: 11 SEPTEMBER 

Artikel av Michael Delavante

11/9 – Vad hände?

Den förre CIA-officeren Kiriakou avslöjar inte bara att Irak-kriget var planerat långt före 9/11.Han avslöjar dessutom hur telefonsamtal från talibanerna till USA gömdes undan.

I min artikelserie ”Vad du inte visste om 9/11” visade jag i del 1 att kriget mot terrorismen, Afghanistan och Irak var planerade långt före 9/11 attacken. Källan till avslöjandena var bland annat Bushs egen finansminister Paul O´Neill, även medlem av National Security Council, som i boken ”The Price of Loyalty” från år 2004 avslöjade att Bush och hans regering redan i januari 2001 började planera för ett krig mot Irak. Boken är skriven av Ron Suskind, en ansedd journalist som 1995 vann det prestigefyllda Pulitzerpriset. Läs mer Sourze

Comments

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!