Efter att Anna Ardin polisanmält Julian Assange var hon tvungen att städa bort bevismaterial från Twitter

oktober 10, 2010 by
Filed under: JULIAN ASSANGE 

En av kvinnorna som anmält Julian Assange för våldtäkt är Anna Ardin. I samband med att hon polisanmäler Julian Assange den 20 augusti raderas dessa kommentarer på Anna Ardins Twitter:


Från bloggen Samtycke Nu: ”Mig veterligt är det inte vanligt att verkliga brottsoffer raderar bloggar, städar mobiler och försöker få vittnen att intyga något som inte är sant. Varför är det så viktigt att just dessa kommentarer raderas?

Om man vet att det ”anmälda övergreppet” ägde rum på natten mot lördagen den 14 augusti så blir det hela mer begripligt. Kommentarerna tyder i själva verket på att Anna Ardin verkligen gillade Julian och det inte hade förekommit något övergrepp 24 timmar innan. I kommentarerna kan man inte ana att Anna Ardin anser att Julian har en skev kvinnosyn och inte kan ta ett nej. Kommentarerna är mer ett försök av Anna Ardin att sola sig i glansen av Julian Assange. Varför skulle hon annars publicera dem på nätet? Kommentarerna på Twitter stämmer inte med Annas berättelse hos polisen den 20. Så hon raderar dem helt enkelt”

Läs hela artikeln Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen

Läs också Anna Ardins sjustegsmodell för laglig hämnd

I dag 13/12 upptäckte jag att hon även har raderat på blogginlägget ”Sjustegsmodellen för laglig hämnd” Hon har tagit bort sex steg av de sju och bara  behållit steg nummer ett, där det står: ”Tänk igenom väldigt noga om du verkligen ska hämnas. Det är nästan alltid bättre att förlåta än att hämnas”. Hon har även tagit bort några kommentarer.

Det är ganska lätt att gissa att Anna Ardin känner sig obekväm i situationen att vara världsberömd som den ”hämndlystna svartsjuka kvinnan som anmälde Julian Assange för våldtäkt”  Hon blir dessutom nu medskyldig i USAs jakt på Julian Assange.

Comments

3 Comments on Efter att Anna Ardin polisanmält Julian Assange var hon tvungen att städa bort bevismaterial från Twitter

 1. alexander nogueira chanachai on tor, 3rd Mar 2011 06:25
 2. Ana Bernardin kunde ha haft en framtid inom politiken, men föredrar att göra så och bli märkt för livet, som den som falsk anklagad och hjälpte stormakten Amerika. Det var synd. Men är man inte klokare än så. Då är det inte mycket att göra.
  Det är även synd att hela den svenska rättvisesystemet ställer upp på sånt, för det handlar om anklagerlser som i vanliga fall skulle inte alls nämnas som valdtäckt, men de ställer upp för det. Pinsam eller dold agenda, strunt samma resultaten är detsamma. Hemskt dåligt.

 3. Karin on ons, 1st Feb 2012 07:57
 4. Vissa människor kan tydligen inte styra sitt behov av bekräftelse eller hämd. Det är ju tragiskt för henne då hon troligen haft talang för politik. Människans svagheter blir deras fall. Min fråga är: hur kan hon göra så här mot sig själv? Det kan ju bara inte finnas någon heder eller självrespekt och definitivt inte någon respekt för andra. Bara ett jag vill ha motiv. Tråkig historia.

 5. MCH on mån, 15th Apr 2013 09:16
 6. ”Ena kvinnan ska han ha träffat mellan förra veckans lördag och söndag i en lägenhet på Södermalm i Stockholm.”

  Har något ändrats från att ursprungsartikeln skrevs? Annars innebär det att övergreppen skedde EFTER att twitterinlägget skrevs.

  Källa: http://www.expressen.se/nyheter/wikileaks-grundare-anhallen-for-valdtakt/

Tell me what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!